DayTrading: Piątek 16.09.2016
- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
Re: DayTrading: Piątek 16.09.2016
NZDUSD+dax,
prawie idealnie skorelowane

prawie idealnie skorelowane
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Ostatnio zmieniony 16 wrz 2016, 20:42 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 3 razy.

++-+-++99855586lkk9909+-// !!!!Tomasz196407 pisze://///
-- Dodano: 16 wrz 2016, 20:26 --
Dobra, wracam do dom. Ale mam ponownie własny porządny komputer

- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
lepsza wawaBemowo1 pisze:++-+-++99855586lkk9909+-// !!!!Tomasz196407 pisze://///
-- Dodano: 16 wrz 2016, 20:26 --
Dobra, wracam do dom. Ale mam ponownie własny porządny komputer

ale wieźli na funciaku
dziś jakieś rozmowy w sprawie brexitu...

dziś jakieś rozmowy w sprawie brexitu...
No, w końcu ktoś docenił moje wykresy!Cblondyn pisze:OMGŚwieżak44 pisze:Tu jest ta linia od której moga się odbić. Ładny obrazek na ściane byłby
. Sztuka nowoczesna
 Podsumowanie disiejszego dnia  10 wejść na + , 5 na -  Sumując wszystko  +1,4k na skalpowaniu DaX-a. Co ciekawe prawie wszytko na Buy, co jest trochę antytrendowo przy dzisiejszych spadkach. Tylko jedno wejście na minus mogło się źle skończyć, jakbym nie zamknął. Martwi trochę antytrendowość tych wejść. Muszę coś zmienić, żeby te wejścia były trendowe. Inaczej może się źle skończyć. Ogólnie taka gra może byc rzeczywiście naprawdę skuteczna
   Podsumowanie disiejszego dnia  10 wejść na + , 5 na -  Sumując wszystko  +1,4k na skalpowaniu DaX-a. Co ciekawe prawie wszytko na Buy, co jest trochę antytrendowo przy dzisiejszych spadkach. Tylko jedno wejście na minus mogło się źle skończyć, jakbym nie zamknął. Martwi trochę antytrendowość tych wejść. Muszę coś zmienić, żeby te wejścia były trendowe. Inaczej może się źle skończyć. Ogólnie taka gra może byc rzeczywiście naprawdę skuteczna   Na DAX-ie spread jest bardzo mały, każde wahnięcie oznacza spory zysk, kilka stów. Wcale nie trzeba czekać i się denerwować,zastanawiać gdzie pójdzie, tylko skubać go po trochu. Chociaż wolałbym grać inaczej, wejście dużymi lotami 1-5 dziennie i po kilkadziesiąt pipsów za jednym razem..
  Na DAX-ie spread jest bardzo mały, każde wahnięcie oznacza spory zysk, kilka stów. Wcale nie trzeba czekać i się denerwować,zastanawiać gdzie pójdzie, tylko skubać go po trochu. Chociaż wolałbym grać inaczej, wejście dużymi lotami 1-5 dziennie i po kilkadziesiąt pipsów za jednym razem..To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
czy ktoś skorzystał na AUD/NZD co pisałem?
piękny UP się zapowiada niebawem, ale od wczoraj eLki zarabiały
jak nie będzie odzewu to spadam stąd i będę pisał na swoim blogu facebookowym.
kto ma namiary ten ma

AUD/NZD - nieprawdopodobnie na DSWS na dziennym reakcja. Musi być Zawsze działa. Dadas jak na to wpadłeś, że to tak działa? Wystarczy wiedzieć jak to działa i sobie pod to ułożyć strategię i tyle. Piece of cake.
 Zawsze działa. Dadas jak na to wpadłeś, że to tak działa? Wystarczy wiedzieć jak to działa i sobie pod to ułożyć strategię i tyle. Piece of cake.

kto ma namiary ten ma

AUD/NZD - nieprawdopodobnie na DSWS na dziennym reakcja. Musi być
 Zawsze działa. Dadas jak na to wpadłeś, że to tak działa? Wystarczy wiedzieć jak to działa i sobie pod to ułożyć strategię i tyle. Piece of cake.
 Zawsze działa. Dadas jak na to wpadłeś, że to tak działa? Wystarczy wiedzieć jak to działa i sobie pod to ułożyć strategię i tyle. Piece of cake.FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
						- fx-technik
- Fanatyk 
-- Dodano: 16 wrz 2016, 22:30 --
Za ten miesiąc:

Za ten miesiąc:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
						Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Darku, cyfry nie kłamią i to mi się w nich podoba.fx-technik pisze: -- Dodano: 16 wrz 2016, 22:30 --
Za ten miesiąc:
Zaczynałeś, to mialeś 730 PLN, a teraz masz 165 PLN. Rób wypłatę tego co masz, wszystko Tobie zabiorą!
AUD/NZD to chyba bardzo egzotyczna para. Ja nie wiem jak można ogarniać cos takiegohighend pisze:czy ktoś skorzystał na AUD/NZD co pisałem?
kto ma namiary ten ma
AUD/NZD - nieprawdopodobnie na DSWS na dziennym reakcja. Musi byćZawsze działa. Dadas jak na to wpadłeś, że to tak działa? Wystarczy wiedzieć jak to działa i sobie pod to ułożyć strategię i tyle. Piece of cake.

Co do DSWS problemem jest tam dobór świeczki do "badań", Zawsze mam z tym problem, która wybrać .
-- Dodano: 16 wrz 2016, 23:49 --
hahhahahahhhahahaa Gratuluję dowcipu!Bemowo1 pisze: Darku, cyfry nie kłamią i to mi się w nich podoba.
Zaczynałeś, to mialeś 730 PLN, a teraz masz 165 PLN. Rób wypłatę tego co masz, wszystko Tobie zabiorą!
To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.