Jakbym nie był pewien to bym nie brałwojtek1976 pisze:A co to zgaduj zgadula?Kupiles shorta i nie jestes pewien swoich decyzji.
[USD/CHF]
Ykee pisze: Zdecydowanie większe prawdopodobieństwo ma umocnienie się dolara, szczególnie że EURUSD również sugerują dalsze umocnienie się dolara.
pozdrawiam:
Serdecznie dziękuję za sugestie zmierzające do ratowania mojego portfelaslotwina pisze:jezeli tak jest, to nic nie stoi na przeszkodzie kupic x2, x5 wieksza pozycje i z zyskow pokryc ew, strate
USDCHF przebił - co prawda - poziom oporu, ale przynajmniej tkwi w kanale, może to go "powstrzyma" przed dalszym szaleńczym wzrostem...mario77 pisze:Idzie dolar ostatnio jak burza, łamiąc wszystkie zapory. Niepokoi mnie tylko index CHF, bo nie może się zdecydować. Ja czekam do jutra na potwierdzenie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Follow your dreams".
-
wojtek1976
- Gaduła

Słuszna rada.atemek pisze: Polecam znaleźć w sobie siłę by zaakceptować, że stratne pozycje są stałym elementem na forexie, a wtedy to Ty będziesz decydować o tym ile dana pozycja będzie stratna
Coś wygląda teraz na dwa sygnały fałszywej hossy (te długie cienie ponad kanałem). Może para "postanowiła"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Follow your dreams".
- jasonbourne
- Pasjonat