DayTrading: Poniedziałek 29.08.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 29.08.2016
Edek chodzi jak po sznurku, chociaż są zawsze wątpliwości 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2016, 09:13 przez WTF?, łącznie zmieniany 1 raz.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
co najwyzej taka moze byc korekta ale to tylko aby ladowac jeszcze wiecej longow ku Chwale Ojczyzny 
-- Dodano: 29 sie 2016, 8:45 --
longi na edku ku pokrzepieniu serc
glowny kierunek oczywiscie na sell ale fajnie upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu

glowny kierunek oczywiscie na sell ale fajnie upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Jeżeli dojdzie do rajdu na ujku to edek zjedzie do 0.8, przynajmniej takie są prognozy do końca roku. Pozdrawiam!DavidFx pisze:co najwyzej taka moze byc korekta ale to tylko aby ladowac jeszcze wiecej longow ku Chwale Ojczyzny
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Hello

Ostatnio zmieniony 29 sie 2016, 09:00 przez niemiaszek, łącznie zmieniany 1 raz.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
nie interesuje mnie co bedzie za 100 lat zarabianie na tu i teraz jest celem bo dzis musisz jescKraku pisze:Jeżeli dojdzie do rajdu na ujku to edek zjedzie do 0.8, przynajmniej takie są prognozy do końca roku. Pozdrawiam!DavidFx pisze:co najwyzej taka moze byc korekta ale to tylko aby ladowac jeszcze wiecej longow ku Chwale Ojczyzny

takie prognozy o kant dupy rozbic na tym korzysta tylko analityk bo mu za to placa

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Spoko, tak tylko chciałem dać jakiś punkt odniesienia co do kierunkuDavidFx pisze:nie interesuje mnie co bedzie za 100 lat zarabianie na tu i teraz jest celem bo dzis musisz jescKraku pisze:Jeżeli dojdzie do rajdu na ujku to edek zjedzie do 0.8, przynajmniej takie są prognozy do końca roku. Pozdrawiam!DavidFx pisze:co najwyzej taka moze byc korekta ale to tylko aby ladowac jeszcze wiecej longow ku Chwale Ojczyzny
glowny kierunek oczywiscie na sell ale fajnie upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu![]()
takie prognozy o kant dupy rozbic na tym korzysta tylko analityk bo mu za to placa

edek szaleje 
widac nie wyszumieli sie jeszcze po piatku

widac nie wyszumieli sie jeszcze po piatku

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Szybko to dzis idzie na rzeźniku
MATRIX VS PRAWDA na H1 czyli zbliżamy się do punktu kulminacyjnego przebicia...

MATRIX VS PRAWDA na H1 czyli zbliżamy się do punktu kulminacyjnego przebicia...

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Nieśmiała próba zejścia do niższych TF na rzeźniku po realizacji zysku, czyli gdzie wyczekać na kolejne S
134,10->134,15

134,10->134,15

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.