na edka trzeba poczekac ksztaltuje dolek ale spokojnie i z niego wycisniemy wszystkie soki

warto sobie wybrac dwie dla siebie fajne pary aby byc ciagle w grze

dozobaczenia wieczorem

to fgołąbek,DavidFx pisze:longi zaladowane ku Chwale Ojczyzny
na edka trzeba poczekac ksztaltuje dolek ale spokojnie i z niego wycisniemy wszystkie soki
dozobaczenia wieczorem
Tez przewiduje kilkudniowa konsole w przedziale 1.1130-1.1220, nim cena ruszy dalej. Zobaczymy ...DavidFx pisze:dlatego ze dzis poniedzialek dzien golabkapr7emo pisze:prawie nic się nie dzieje hmm
OKDavidFx pisze:longi zaladowane ku Chwale Ojczyzny
dozobaczenia wieczorem
A ja chyba z 5 przez 5 lat.....DavidFx pisze:dlatego ze dzis poniedzialek dzien golabkapr7emo pisze:prawie nic się nie dzieje hmm
mam 2000 wpisow Yeah!moge juz przejsc na emeryture zasluzona
jak wysoko na tym jedziesz? hej. bo na retescie rgr dla mnie skarnak pisze:ED L 1.1163
Wstępnie zakładam TP 1.19 - 1.20, ale to dopiero wyjdzie w praniu.kk.dreamer pisze:jak wysoko na tym jedziesz? hej. bo na retescie rgr dla mnie skarnak pisze:ED L 1.1163
a ja to widze tak teraz l do 1.1235, potem s do 1.11 a tam calo depo w lkarnak pisze:Wstępnie zakładam TP 1.19 - 1.20, ale to dopiero wyjdzie w praniu.kk.dreamer pisze:jak wysoko na tym jedziesz? hej. bo na retescie rgr dla mnie skarnak pisze:ED L 1.1163