DayTrading: Piątek 26.08.2016
Re: DayTrading: Piątek 26.08.2016
A jakie widzisz powody dla wzrostów?[/quote]
@Farciarz
w tym momencie analiza instrumentalna pokazuje L od m5 do h1 a to oznacza, że w sesji europejskiej na pewno nie spadnie. Jak spojrzy sie na D1 mamy wybicie z formacji podwójnego dna, kierunek południowy w okolice 131,89 jest mozliwy, ale jak na razie małe TF tego nie potwierdzają, a wiec ruch nastapi w kierunku 133+
Zejście w okolice 131,89 jest możliwe, ale na pewno nie teraz, więc kupuję.[/quote]
Argument mocny a u mnie się właśnie sprzedało.
No to do TP lub SL.
Powodzenia.
@Farciarz
w tym momencie analiza instrumentalna pokazuje L od m5 do h1 a to oznacza, że w sesji europejskiej na pewno nie spadnie. Jak spojrzy sie na D1 mamy wybicie z formacji podwójnego dna, kierunek południowy w okolice 131,89 jest mozliwy, ale jak na razie małe TF tego nie potwierdzają, a wiec ruch nastapi w kierunku 133+
Zejście w okolice 131,89 jest możliwe, ale na pewno nie teraz, więc kupuję.[/quote]
Argument mocny a u mnie się właśnie sprzedało.
No to do TP lub SL.
Powodzenia.
Twoja teoria jest bardzo ciekawa, daj na podstawie slimaka i smoka kierunek jakiegoś instrumentu na dziś według uznania. Dzięki i POZDR.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Brexit to lipa. Pewno pomieszają jeszcze trochę a na końcu i tak zostaną w UE.FatCows pisze:Poszła ostatnio plotka, że Brexitu nie będzie
Ostatnio sie mylę naprawdę bardzo żadko, może dziś coś sknociłem w analizie, twoje szanse powodzenia z tym S wyliczam na około 20%.belon pisze: Argument mocny a u mnie się właśnie sprzedało.
No to do TP lub SL.
Powodzenia.
Nasze pomyłki są tylko wynikiem braku wiedzy i doswiadczenia, a nie tego, ze nie można było tego odczytać z Matrixa
PS. Niech bedzie, co ma być, pomyłka winna być tylko pretekstem do poszukiwania prawdy, dlaczego? czyli wymiana w druzynie wskaźników GRALLA

Ostatnio zmieniony 26 sie 2016, 09:22 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Stały bywalec
Kreślę tylko scenariusze na DAX. Nie tworzę wykresów, nie jestem typowym traderem. Określam wyłącznie kierunek ruchów na podstawie wskaźnika zmienności. Tak też ustawiam swoje pozycje.
Rano wstałem, ustawiłem L, poczekałem i zysk zrealizowany.
w ramach ciekawostki
signalstart.com/analysis/masterpiece/7140
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

Wiem, czytam regularnie.Farciarz pisze:Ostatnio sie mylę naprawdę bardzo żadko, ......belon pisze: Argument mocny a u mnie się właśnie sprzedało.
No to do TP lub SL.
Powodzenia.
-
- Fanatyk
///////////////////////////MasterLukas pisze:Kreślę tylko scenariusze na DAX. Nie tworzę wykresów, nie jestem typowym traderem. Określam wyłącznie kierunek ruchów na podstawie wskaźnika zmienności. Tak też ustawiam swoje pozycje.
-----------------
GJ jest w korekcie płaskiej i dalej wzrost moim zdaniem,
Ostatnio zmieniony 26 sie 2016, 10:07 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdyby ktoś się zastanawiał w jakim celu się wrócili na Edku? 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kolo leci na osłabienie funtaajron pisze:w ramach ciekawostki

Wyłączam forum do tych danych, zdrówka
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.