faktycznie byl wyskok ktorego nie planowalem ale to taka wisienka na torcie

Dla mnie, to ciagle ruch korekcyjny i kierunek UP. ObaczymFarciarz pisze:Żółwiu ruch do 133.20 się zakończył, teraz chodź nawet by cieli palce, to wiesz, że cena idzie do 131,80 to jest ruch właściwy, a to co się wkrótce stanie, pewnie na danych o 14.30, wywałka powyżej 133 będzie oszustwem, i na tym oszustwie trzeba sprzedać rzeźnika w okolicy 133,10
DavidFX jest wybudzony dlatego jest pewien swego. Czasami tylko nam wiedzy brak.
PS, rzeźnik dał minimum dnia 132,49, i krzyczy zrealizuj zysk z S-ek i poczekaj
bo to jest ruch korekcyjny ale kto zabronil zarabiac na korektach w trendzie wzrostowym no nikt jak sie korekta zakonczy to sie przekreci pozycje i tyleFatCows pisze:Dla mnie, to ciagle ruch korekcyjny i kierunek UP. ObaczymFarciarz pisze:Żółwiu ruch do 133.20 się zakończył, teraz chodź nawet by cieli palce, to wiesz, że cena idzie do 131,80 to jest ruch właściwy, a to co się wkrótce stanie, pewnie na danych o 14.30, wywałka powyżej 133 będzie oszustwem, i na tym oszustwie trzeba sprzedać rzeźnika w okolicy 133,10
DavidFX jest wybudzony dlatego jest pewien swego. Czasami tylko nam wiedzy brak.
Masz DAX-a 24 na dobe?Świeżak44 pisze:Dzisiaj zawidły moje wskaźniki od M5 do M30..Nie pokazały mi spadku rano, nie wiem dlaczego? A to głównie na M5 i M15 patrzę.. Paradoksalnie na M1 dobrze wskazywało spadki, a potem dopiero na H1.. Na M15 pokazywało mi wręcz setup do wzrostów rano
. Sytem wziął troche łeb, ale teraz odrabiam.. DAX SSSSSSSSS
Dawidzie obrót ekranu o 180 stopniDavidFx pisze:rzeznik sie zerwal jak ze smyczy zobaczycie przepiekny spadek
Nie. 8.00-22.00Caldeborn pisze:Masz DAX-a 24 na dobe?Świeżak44 pisze:Dzisiaj zawidły moje wskaźniki od M5 do M30..Nie pokazały mi spadku rano, nie wiem dlaczego? A to głównie na M5 i M15 patrzę.. Paradoksalnie na M1 dobrze wskazywało spadki, a potem dopiero na H1.. Na M15 pokazywało mi wręcz setup do wzrostów rano
. Sytem wziął troche łeb, ale teraz odrabiam.. DAX SSSSSSSSS
ok żółwiu przekonałem się do L na gbp/jpy, czemu nie zarobić w dwie strony, jak wiadomo gdzie cena pójdzie, TP około 133,00FatCows pisze:Dla mnie, to ciagle ruch korekcyjny i kierunek UP. ObaczymFarciarz pisze:Żółwiu ruch do 133.20 się zakończył, teraz chodź nawet by cieli palce, to wiesz, że cena idzie do 131,80 to jest ruch właściwy, a to co się wkrótce stanie, pewnie na danych o 14.30, wywałka powyżej 133 będzie oszustwem, i na tym oszustwie trzeba sprzedać rzeźnika w okolicy 133,10