Żółwiu 133,56 nie, nadal kierunkiem jest 132, ale wykres sam powiedział wyjdź z pozycji, mi wychodzi 133,10, ale jest to zbyt mało pipsów żebym teraz odwracał i dawał L, poczekam, tak jak wyrysowałem na poziom powyżej 133 i tam sprzedam, bo ten ruch nie jest w stanie zmienić kierunku głównego Matrixa jakim jest 131,89
DayTrading: Czwartek 25.08.2016
Re: DayTrading: Czwartek 25.08.2016
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
DavidFx uważa, że będzie dalej spadek na GBPJPY i jest tego pewien. Ja uważam, że będzie wzrost ale tego nie jestem pewien a tylko podpiąłem się pod ruch UP. Gdzie Ci brakuje logiki? W pozostałej części posta życzyłem mu jak i sobie szczęścia.harymilloki pisze:Jeny...... Chyba gdzieś logiki zabrakłoFatCows pisze:OK. Niech i tak będzie ... Skoro tak uważasz, to pewnie tak będzie ... Ja uważam inaczej i kurcze niestety nie mam pewności czy tak będzie? Podpiąłem się pod ruch i trzymamDavidFx pisze:Panie Żółw musi pan zrozumieć jedną rzecz rzeźnik idzie w dół to pewne jak słońce nie można tego zatrzymać zawrócić odwołać to jest Realny Świat!!!
Decyzja już została podjęta wiele dni wcześniej że tak będzie panie ŻółwKażdą decyzję (nawet podjętą) można zmienić w dowolnym czasie
Życzę Ci zarobku a sobie braku straty.
-- Dodano: 25 sie 2016, 10:21 --
Jak do tej pory bandziora wytrzymuje. Obaczym co dalej ... Dżyngis Han i demony w grze ...![]()
-- Dodano: 25 sie 2016, 11:13 --
Dla mnie UP. Teraz. Uważam, że podebrali już i będą kontynuować UP do 133.56. Obaczym ...Farciarz pisze:Żółwiu 133,56 nie, nadal kierunkiem jest 132, ale wykres sam powiedział wyjdź z pozycji, mi wychodzi 133,10, ale jest to zbyt mało pipsów żebym teraz odwracał i dawał L, poczekam, tak jak wyrysowałem na poziom powyżej 133 i tam sprzedam, bo ten ruch nie jest w stanie zmienić kierunku głównego Matrixa jakim jest 131,89
-- Dodano: 25 sie 2016, 11:16 --
A jeżeli ruch 132.00 do 133.20 był ruchem właściwym a teraz skorekciło do 132.50? To jest to co ja myślę.Farciarz pisze:ten ruch nie jest w stanie zmienić kierunku głównego Matrixa jakim jest 131,89
Mam oczekujące "s" dokładnie na 1.1305.karnak pisze:Widzę to podobnie - trochę różnica w poziomach gdzie mogą dojść:belon pisze:Witam,
EU - tak zrobią: pzdr
pzdr
Żółwiu ruch do 133.20 się zakończył, teraz chodź nawet by cieli palce, to wiesz, że cena idzie do 131,80 to jest ruch właściwy, a to co się wkrótce stanie, pewnie na danych o 14.30, wywałka powyżej 133 będzie oszustwem, i na tym oszustwie trzeba sprzedać rzeźnika w okolicy 133,10
DavidFX jest wybudzony dlatego jest pewien swego. Czasami tylko nam wiedzy brak.
PS, rzeźnik dał minimum dnia 132,49, i krzyczy zrealizuj zysk z S-ek i poczekaj
DavidFX jest wybudzony dlatego jest pewien swego. Czasami tylko nam wiedzy brak.

PS, rzeźnik dał minimum dnia 132,49, i krzyczy zrealizuj zysk z S-ek i poczekaj

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Dał 40% normalnej dniówki a mógł dać ze 300% dniówkiCaldeborn pisze:A jak tam DAX daje czy zabiera?

Gdybym tylko wcześniej wiedział jak się zachowa

The only way is up
jak byś wcześniej wiedział co zrobi to byłbyś milioneremTsunamiPL pisze:Dał 40% normalnej dniówki a mógł dać ze 300% dniówkiCaldeborn pisze:A jak tam DAX daje czy zabiera?![]()

-- Dodano: 25 sie 2016, 11:53 --
ale prawda że daje od początku tego tygodnia zarobićeliroPL pisze:jak byś wcześniej wiedział co zrobi to byłbyś milioneremTsunamiPL pisze:Dał 40% normalnej dniówki a mógł dać ze 300% dniówkiCaldeborn pisze:A jak tam DAX daje czy zabiera?![]()

wszystko według wykresów

Dzisiaj zawidły moje wskaźniki od M5 do M30..
Nie pokazały mi spadku rano, nie wiem dlaczego? A to głównie na M5 i M15 patrzę.. Paradoksalnie na M1 dobrze wskazywało spadki, a potem dopiero na H1.. Na M15 pokazywało mi wręcz setup do wzrostów rano
. Sytem wziął troche łeb, ale teraz odrabiam.. DAX SSSSSSSSS

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
rzeźnik powoli spada, a ja bez pozycji, to jest niemożliwe żeby nie było podbicia, musi być podbicie 

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
niezdecydowanie na majorsach...
-
- Fanatyk
GJ podbicie do 134