DayTrading: Czwartek 25.08.2016
Re: DayTrading: Czwartek 25.08.2016
A jak tam DAX daje czy zabiera?
Rzypominam, że dziś Jackson Hole cały dzień. Gbjpy góra dół góra - wszyscy macie rację. 

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
co się stanie na rzeźniku, S nadal w grze, znakomita okazja do krótkich pozycji właśnie w tym momencie.FatCows pisze:
Jak do tej pory bandziora wytrzymuje. Obaczym co dalej ... Dżyngis Han i demony w grze ...

PS, ach nie doszło, to jest diabeł wcielony ta para

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Na razie daje aż miło.Caldeborn pisze:A jak tam DAX daje czy zabiera?

To tylko gra Kotku, to tylko gra...
David widzisz tę kreskę na dolnym wykresie na rzeźniku, uważaj bez zaliczenia 132,89 nie będzie spadków, zabrakło kilka pips, teraz oszuści znowu podciągną do góry, a by kolejny raz się zwalić w dół
Prawda leży bardzo głęboko "free your mind"
REALIZUJ ZYSK, nie jestem na 100% pewien jednak, ale ja zamykam pozycje i sprzedam wyżej za 132,90
Ryją we łbie strasznie
PS 133,10 będzie, lepiej zamykaj i dopiero stamtad w dół, na 200% procent już
Prawda leży bardzo głęboko "free your mind"

REALIZUJ ZYSK, nie jestem na 100% pewien jednak, ale ja zamykam pozycje i sprzedam wyżej za 132,90
Ryją we łbie strasznie

PS 133,10 będzie, lepiej zamykaj i dopiero stamtad w dół, na 200% procent już
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Widzę to podobnie - trochę różnica w poziomach gdzie mogą dojść:belon pisze:Witam,
EU - tak zrobią: pzdr

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
przyszłość rzeźnika, czyli jak i gdzie odpalić grube S jeszcze dziś.
na 100%, satysfakcja gwarantowana

na 100%, satysfakcja gwarantowana

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Dobrze.karnak pisze:Widzę to podobnie - trochę różnica w poziomach gdzie mogą dojść:belon pisze:Witam,
EU - tak zrobią: pzdr
Edek 1.1200 o tam bym chcial

Gbpjpy 132.295 też bym chciał.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
- harymilloki
- Maniak
Jeny...... Chyba gdzieś logiki zabrakłoFatCows pisze:OK. Niech i tak będzie ... Skoro tak uważasz, to pewnie tak będzie ... Ja uważam inaczej i kurcze niestety nie mam pewności czy tak będzie? Podpiąłem się pod ruch i trzymamDavidFx pisze:Panie Żółw musi pan zrozumieć jedną rzecz rzeźnik idzie w dół to pewne jak słońce nie można tego zatrzymać zawrócić odwołać to jest Realny Świat!!!
Decyzja już została podjęta wiele dni wcześniej że tak będzie panie ŻółwKażdą decyzję (nawet podjętą) można zmienić w dowolnym czasie
Życzę Ci zarobku a sobie braku straty.
-- Dodano: 25 sie 2016, 10:21 --
Jak do tej pory bandziora wytrzymuje. Obaczym co dalej ... Dżyngis Han i demony w grze ...

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"