ujek 73% w longu
edek 64% w shorcie
Dawno nie widziałem takich wartości

Korzystam z platformy cTrader u dwóch różnych broków i pokazuje mi ten sam sentyment, możliwe, że cTrader pokazuje wszystkich klientów korzystających z tej platformy, nie tylko danego broka. Obecnie na edku 69% w szortach na ujku 83% w longach.TsunamiPL pisze:Oanda:
ujek 73% w longu
edek 64% w shorcie
Dawno nie widziałem takich wartości
Ja mam demo i real. Na demo mam +30k, a na realu duże plecy, więc nie porównuj jednego z drugimCblondyn pisze:Dlatego namawiam wszystkich co zaczynają do rachunku demo bo większość i tak nigdy nie zarobi. Po co tracić niepotrzebnie pieniądzeharymilloki pisze:
Wiekszosc ludzi wplaci troche kasy, zarobi jeszcze więcej , potem wszystko ponownie straci, dosypie do depo po czym ponownie straci i stwierdzi ze trading to nie dla niego : )
a co jest na 596 ??? że ma dość lub nieCaldeborn pisze:Ktos ma plan na DAX-a dzisiaj? Dojda do 596 czy nie?
Może być, że tak, ale to może być w nocyCaldeborn pisze:Ktos ma plan na DAX-a dzisiaj? Dojda do 596 czy nie?
3/4 do 10580.eliroPL pisze:a co jest na 596 ??? że ma dość lub nieCaldeborn pisze:Ktos ma plan na DAX-a dzisiaj? Dojda do 596 czy nie?