ja sie tego spodziewalem wczesniej niz ty wstales dzisiajŚwieżak44 pisze:Z tego wniosek, że nie będzie drugiego dołka poniżej 10500. Kto by sie spodziewał. O 10.00 przełamali spadkową tendencje.
A nie 10630? Tam sie wywalali ostatnio. Jak to przekroczą to droga na szczyty otwartaTomasz196407 pisze:10615 niech zrobią co?Świeżak44 pisze:No no, jest wyraźne przebicie na amerykańskich kontraktach.. Lecim w górę. Nie ma innej opcji..
I tutaj bym polemizował.Bemowo1 pisze:Trading za pomocą smartfona jest równie skuteczny, jak wycieranie tyłka za pomocą sosnowych liści
Spodziewałeś, ale nie pisałeś. Po fakcie to kazdy jest jasnowidzem.. Ja patrze, że trzeba być po prostu na bieżąco i wtedy nic nie zaskoczy. A scenariusze to lubią zmieniać nawet w środku dnia. Teraz wielka hossa zaraz wróciDavidFx pisze:ja sie tego spodziewalem wczesniej niz ty wstales dzisiajŚwieżak44 pisze:Z tego wniosek, że nie będzie drugiego dołka poniżej 10500. Kto by sie spodziewał. O 10.00 przełamali spadkową tendencje.
to polemizujFatCows pisze:I tutaj bym polemizował.Bemowo1 pisze:Trading za pomocą smartfona jest równie skuteczny, jak wycieranie tyłka za pomocą sosnowych liści
Trading za pomocą sosnowych liści jest równie skuteczny, jak wycieranie tyłka za pomocą smartfonaFatCows pisze:I tutaj bym polemizował.Bemowo1 pisze:Trading za pomocą smartfona jest równie skuteczny, jak wycieranie tyłka za pomocą sosnowych liści
na stałe świeczka conajmniej h4Świeżak44 pisze:A nie 10630? Tam sie wywalali ostatnio. Jak to przekroczą to droga na szczyty otwartaTomasz196407 pisze:10615 niech zrobią co?Świeżak44 pisze:No no, jest wyraźne przebicie na amerykańskich kontraktach.. Lecim w górę. Nie ma innej opcji..
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p829814Świeżak44 pisze:Spodziewałeś, ale nie pisałeś. Po fakcie to kazdy jest jasnowidzem.. Ja patrze, że trzeba być po prostu na bieżąco i wtedy nic nie zaskoczy. A scenariusze to lubią zmieniać nawet w środku dnia. Teraz wielka hossa zaraz wróciDavidFx pisze:ja sie tego spodziewalem wczesniej niz ty wstales dzisiajŚwieżak44 pisze:Z tego wniosek, że nie będzie drugiego dołka poniżej 10500. Kto by sie spodziewał. O 10.00 przełamali spadkową tendencje.