DayTrading: Wtorek 23.08.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 24 sie 2016, 00:00

Wzrost
4
21%
Bez zmian
6
32%
Spadek
9
47%

Liczba głosów: 19

karnak
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 23.08.2016

Nieprzeczytany post autor: karnak »

Farciarz pisze:
karnak pisze:EURUSD S po 1.1338 SL 1.137 :)
Karnak ma to do tego, że jak wchodzi to znika z forum, zaraz zapala się OFFLINE, nerwy, nerwy :?: czy nie możesz czytać już byczego Davida :mrgreen:
Czego oczekujesz ode mnie?, że będę kibicował moim pozycjom pisząc potok postów?
Pieniądze lubią ciszę. :)

Awatar użytkownika
FatCows
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FatCows »

Bemowo1 pisze:
FatCows pisze:
Świeczki wyglądają tak samo gdziekolwiek je umieścisz. Ale ogólnie panuje przekonanie, że jak masz coś takiego, to już samo to powoduje, że zarobisz ... :)
Świeczki to nie wszystko, jak wyglądałby tort, który składałby się z samych świeczek?
Moim zdaniem ŚWIECZKA = CENA a cena to wszystko na FX = świeczka to wszystko ... :)

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

ED na 1h polecam przeanalizować
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

z zielonego mogą odbić
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

karnak pisze:
Farciarz pisze:
karnak pisze:EURUSD S po 1.1338 SL 1.137 :)
Karnak ma to do tego, że jak wchodzi to znika z forum, zaraz zapala się OFFLINE, nerwy, nerwy :?: czy nie możesz czytać już byczego Davida :mrgreen:
Czego oczekujesz ode mnie?, że będę kibicował moim pozycjom pisząc potok postów?
Pieniądze lubią ciszę. :)
2 wielbłądy i córa, dla tego co wytłumaczy mi na m5 i m1 dlaczego edek czekał ze spadkiem aż do prawie 11, tylko bez numerów typu "luka", "pin" "opór" "wsparcie" "nietoperz" "koza" albo podobnych wytworów, bo nie oto mi chodzi. Interesuje mnie ten konkretny moment dziś od 7rano do 11.00 E/U wskaźnik liniowy, wystarczy nazwa co użyć, z góry dziękuje bardzo mocno
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

harymilloki pisze:ED na 1h polecam przeanalizować
S :)

Caldeborn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Caldeborn »

harymilloki pisze:ED
Wez demo na FXCM. Prawdziwa trading station jest duzo lepsza do analiz. Po co lizac cukierek przez papierek. Na jakiej ulicy w miescie?

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

2 wielbłądy i córa, dla tego co wytłumaczy mi na m5 i m1 dlaczego edek czekał ze spadkiem aż do prawie 11, tylko bez numerów typu "luka", "pin" "opór" "wsparcie" "nietoperz" "koza" albo podobnych wytworów, bo nie oto mi chodzi. Interesuje mnie ten konkretny moment dziś od 7rano do 11.00 E/U wskaźnik liniowy, wystarczy nazwa co użyć, z góry dziękuje bardzo mocno
Lepiej by było gdybyś sam do tego doszedł. Widocznie jeszcze dużo czasu potrzebujesz aby widzieć pewne anomalia które zachodzą na EKG. Pamiętaj że każdy ma swoja technikę inwestowania " strategie" w szerszym tego słowa znaczeniu. Obserwuj i zapamiętuj ... Analizuj historyczne a wszystko będzie jasne i czytelne :) Żart oczywiście ... z ta jasnością i czytelnością...

-- Dodano: wt 23-08-2016, 10:16 --
Caldeborn pisze:
harymilloki pisze:ED
Wez demo na FXCM. Prawdziwa trading station jest duzo lepsza do analiz. Po co lizac cukierek przez papierek. Na jakiej ulicy w miescie?
? Mozna jasniej?
Dhodzi o ulice w OL?
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
FatCows
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FatCows »

Farciarz pisze:dla tego co wytłumaczy mi na m5 i m1 dlaczego edek czekał ze spadkiem aż do prawie 11, tylko bez numerów typu "luka", "pin" "opór" "wsparcie" "nietoperz" "koza" albo podobnych wytworów, bo nie oto mi chodzi. Interesuje mnie ten konkretny moment dziś od 7rano do 11.00 E/U wskaźnik liniowy, wystarczy nazwa co użyć, z góry dziękuje bardzo mocno
1. jakim spadkiem?
2. konsola przed ruchem

-- Dodano: 23 sie 2016, 10:19 --

Poza tym Jankesy też muszą się załadować. Europa nie może uciec ... Nic więcej ...

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

Panom Fatcows i Hirm....dziękuje, ale wy nie wiecie w ogóle o co ja pytam. Właściwa osoba będzie wiedzieć, chętnie wymienię informacje na priv, mogą być też 3 wielbłądy i córa :roll:
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Zablokowany