Mi nie chodzi o pin ale o bezwładność ceny. Ruch powinien się zacząć 1h po 16:37 czyli w okolicach 17:37. O ile dobrze policzyłem.Bemowo1 pisze:W tym miejscu ten pin według mnie nie jest istotnyFatCows pisze: Liczysz, że "przekręcą" ponownie D1? Hmmm ...
DayTrading: Poniedziałek 22.08.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 22.08.2016
- LarryGoldberg
- Gaduła
update edek h4
https://www.tradingview.com/x/l18BjSTh/ S nadal trzymane.
geppy
2h zamkniecie ponad 132.50 = wyciskanie miśkow imho. Bez pozycji, zejście w ok. 130.50 bedzie dla mnie okazja do kupna z niezlym r:r. https://www.tradingview.com/x/BVEOWjTO/
https://www.tradingview.com/x/l18BjSTh/ S nadal trzymane.
geppy
2h zamkniecie ponad 132.50 = wyciskanie miśkow imho. Bez pozycji, zejście w ok. 130.50 bedzie dla mnie okazja do kupna z niezlym r:r. https://www.tradingview.com/x/BVEOWjTO/
Jakbym jeszcze TP umiał ustawić, to juz by było +6,5k , a tak wóciłem z roboty i jestem prawie w punkcie wyjścia. No ale znowu rośnie 
-- Dodano: 22 sie 2016, 17:38 --
Dobra , lepsze +2,1k w garści niz +10k na dachu
Amerykanie nie wyglądaja teraz wzrostowo na M15.. to jest powód
-- Dodano: 22 sie 2016, 17:39 --
A jednak wyszedłem dziś na +

-- Dodano: 22 sie 2016, 17:38 --
Dobra , lepsze +2,1k w garści niz +10k na dachu

-- Dodano: 22 sie 2016, 17:39 --
A jednak wyszedłem dziś na +

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
wniosek jeden nie opłaca się chodzić do....pod warunkiem oczywiście, że te 6k to realne, a nie monopolyŚwieżak44 pisze:Jakbym jeszcze TP umiał ustawić, to juz by było +6,5k , a tak wóciłem z roboty i jestem prawie w punkcie wyjścia. No ale znowu rośnie

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Ja się cieszę, że mnie nie wycieło od razu tak jak Cblondyn przekonywał. Jednak dobrze obstawiłem ten kierunek. Jakbym tego pilnował to był 5-6k wyjął, a tak teraz +2k.. Nie najgorzej..Farciarz pisze:wniosek jeden nie opłaca się chodzić do....pod warunkiem oczywiście, że te 6k to realne, a nie monopolyŚwieżak44 pisze:Jakbym jeszcze TP umiał ustawić, to juz by było +6,5k , a tak wóciłem z roboty i jestem prawie w punkcie wyjścia. No ale znowu rośnie
wydaje się że usdjpy nie pogłębi spadków, natrafił na jakieś poziome wsparcie
zbliża się do domknięcia luki, ale to nie dla mnie para do grypr7emo pisze:wydaje się że usdjpy nie pogłębi spadków, natrafił na jakieś poziome wsparcie
- moneymaker
- Gaduła
Już domknął, co do pipsa:Bemowo1 pisze:zbliża się do domknięcia luki, ale to nie dla mnie para do grypr7emo pisze:wydaje się że usdjpy nie pogłębi spadków, natrafił na jakieś poziome wsparcie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
patrząc na traderów narzekających na eurusd uJek chyba daje łatwiej zyskaćBemowo1 pisze:zbliża się do domknięcia luki, ale to nie dla mnie para do grypr7emo pisze:wydaje się że usdjpy nie pogłębi spadków, natrafił na jakieś poziome wsparcie

-- Dodano: pn 22-08-2016, 18:22 --
osobiście poluje na eLkę, jeżeli nie zejdzie na low to będzie profit na tej parze
szoruje na dnie więc rokuję nadzieje

Nie no, demo katuję. Jak będę miał +10k dziennie na demo to wskakuje w real i niech się dziej co chce..
Dziś mogła być piękna gra, ale dałem się wyciać na -3k na wahaniach bezpośrednio o 9.00 i mną zakręcili. Lepiej nie whodzić o tej godzinie do gry....
-- Dodano: 22 sie 2016, 18:34 --
Wszysto fajnie, ale nie mam pojęcia gdzie się kierują teraz amerykanie. Wskaźniki porostrzelane we wszystkie strony, totalna konsola..

-- Dodano: 22 sie 2016, 18:34 --
Wszysto fajnie, ale nie mam pojęcia gdzie się kierują teraz amerykanie. Wskaźniki porostrzelane we wszystkie strony, totalna konsola..