Każdy szort w strefie 10 500 /10 520 zarobi na siebie.Świeżak44 pisze:Czy to jest normalne , że amerykanie od 05.08.16 do teraz utrzymują giełdę na tak niezmienionym poziomie i to praktycznie na szczytach. O co tu chodzi?? Nie mają siły ciągnąć i chca uśpić czujnośc i zrobić zwałę??? Takiej konsoli to jeszcze chyba nie bylo..
DayTrading: Poniedziałek 22.08.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 22.08.2016
O 6 rano Kuroda. Jeżeli ma być do góry, to pewnie będzie też wycinanie sl. 50 pipsów może być mało
The only way is up
euro zar tu można będzie zarobić, nie wiem nawet co to za waluta zar, ale to nie istotne

Patrzta jaka wypasiona kura sie namalowała

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Rand południowo-afrykański. Papier jak trzaxhDog pisze:euro zar tu można będzie zarobić, nie wiem nawet co to za waluta zar, ale to nie istotne![]()

The only way is up
Godzinna ropa dotarła do wsparcia =====> L z krótkim stopem. 

Hehe, nono oby taki był jak wejde w s-keTsunamiPL pisze:Rand południowo-afrykański. Papier jak trzaxhDog pisze:euro zar tu można będzie zarobić, nie wiem nawet co to za waluta zar, ale to nie istotne![]()

Świeżak44 - patrz

trzeba mieć jaja jak super saiyan
karnak pisze:Godzinna ropa dotarła do wsparcia =====> L z krótkim stopem.
pisałem na otwarciu zeby pakować S
Ropka ma fundamenty na solidne S, może dołki pogłębić raczej uważałbym z L

- marcinmijagi
- Pasjonat
,,,
Cytaty, pipsów nie dają.
Co to za jakieś czary-mary.?xhDog pisze:Hehe, nono oby taki był jak wejde w s-keTsunamiPL pisze:Rand południowo-afrykański. Papier jak trzaxhDog pisze:euro zar tu można będzie zarobić, nie wiem nawet co to za waluta zar, ale to nie istotne![]()
![]()
Świeżak44 - patrz![]()
![]()
jak się kreski maluje jak sie ma dobre kredki:
![]()

-- Dodano: 22 sie 2016, 22:15 --
Mówicie ż e DAX zjedzie do 10240.. OK , rzeczywiście jest to jak najbardziej możłiwe.. Ale ja mam jeszcze jeden scenariusz. Konsola przy 10500 i wybicie w góre za kilka dni. Wskaźniki wyglądają identycznie jak w pierwszej połowie maja. Jak nie będzie jutro chciało spadać poniżej 10500 to moga to zagrać. Aczkolwiek jest to mniej prawdopodobne.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
aż takiej konsoli usdjpy się nie spodziewałem