Farciarz pisze:cokolwiek widać, będzie to najbezpieczniejsza para do gry na umocnienie USD w mojej opinii, ponieważ tu formacja odwrócenia jest już dopełniona, wystarczy kupić i trzymać, nawet kilka dni, patrzeć jak depo rośnie, eur/usd, gbp/usd nie mimo obecnego silniejszego umacniającego USD, nie maja jeszcze ukształtowanej formacji, tam ona dopiero zacznie się tworzyć, więc umiejętne granie L tez da zarobić na wahaniach, Ja tam dołożyłem na ujku i trzymam przez weekend, czekam cierpliwiekolbi123 pisze:Brakuje paliwa, tą spółkę lepiej grac nocą świece są zupełnie normalne, potencjał o 8 był ale teraz szansa na wybicie maleje z każda minutą, bo to nigdy z konsolidacji od tak nie wybija, a już w szczególności nie w tym kierunku w którym sie wydaje.
USD POWER
Na kilka dni to bardzo możliwe, co nie zmienia faktu że jest to dziś zdecydowanie najsłabsza para.

Musze sie zastanowic gdzie popełniłem błąd..Zlecieli nawet bez testu tego poziomu.. masakra.
 Musze sie zastanowic gdzie popełniłem błąd..Zlecieli nawet bez testu tego poziomu.. masakra.