DayTrading: Piątek 19.08.2016
Re: DayTrading: Piątek 19.08.2016
Ropa balansuje na linie, ale sygnału S na godzinnym jeszcze nie mam. 

ropa nie idzie kontynuacją spadków, raczej wzrostowo, chociaż z ograniczeniem max 55$
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
xhDog pisze:Uu nowy dzień, nowa S-ka na edkukolbi123 pisze:U/J kolejny beton, to samo co wczoraj edek, tylko że w odwrotną stronę, kazdy patrzy za l a on zjedzie na sam dółbelon pisze:UJ - dwa poziomy do przejscia: czerwona LT i 100.70:potem do 104 nie powinno byc problemów.
pzdr
-- Dodano: pt 19-08-2016, 8:55 --
A to zalezy na ile pikoli grasz, ale może tak być ze zjedzie na dzisiejszy dołek i jeszcze raz zawróci w górę, ale to oczywiscie gra nie warta świeczki na tym betonie, w dół też jest ciezko chyba ze ktoś jedzie bez SL.pr7emo pisze:ja widzę dobry moment do eSek na usdjpy![]()
1.12700 mi starczy
//Ale miałem sen. Wszedłem do jakiejś sali, a tam pełno skośnych kobitek było. Całkiem spoko, ale zacząłem uciekać, a one mnie goniły, takie branie miałemTo chyba jakiś znak dotyczący jena, nie wiem teraz czy grać, czy co<drapie_sie_po_glowie>
Mało ci jedno oko wczoraj

The only way is up
dziękiTsunamiPL pisze:Piękne wejście.pedro pisze:dzień dobry...
eurusd L : )
http://invst.ly/29w80
jeżeli ktoś nie wie dlaczego to chętnie wytłumaczę
dobrych trejdów

ale jeszcze wszystko jest mozliwe, i duzo do zrobienia chłopaki mają ; )
... idealnym, byłoby przekręcenie obecnej daily na zielono : ) ... byłbym na knocie tej daily

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
FOIL 1h:
- kk.dreamer
- Pasjonat
Hej. Moim zdaniem wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią,że Edek spadnie dzisiaj. Czas na piątkowe dożynki 

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
U/J mocniejszy beton od edka, i tak co dzień.
niestety nie mogę znaleźć moon phase wskaźnika, żeby potwierdzić/zanegować te znaki na niebie, ale te na ziemi to jakie są? : )kk.dreamer pisze:Hej. Moim zdaniem wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią,że Edek spadnie dzisiaj. Czas na piątkowe dożynki

Jutro też jest dzień.
pedro pisze:niestety nie mogę znaleźć moon phase wskaźnika, żeby potwierdzić/zanegować te znaki na niebie, ale te na ziemi to jakie są? : )kk.dreamer pisze:Hej. Moim zdaniem wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią,że Edek spadnie dzisiaj. Czas na piątkowe dożynki
Wczorajszy dzień mocno podejrzany, to taki mały znak.
- moneymaker
- Gaduła
AUDUSD