DayTrading: Czwartek 18.08.2016
- moneymaker
- Gaduła
Re: DayTrading: Czwartek 18.08.2016
Napisze tak, bardzo Twoje analizy Swiezak uważam i poważam, ale prawie, a w zasadzie w ogóle ich nie czytam.
Nie mam takich znajomości tutaj(jeszczemoneymaker pisze:xhDog, lepiej zadziałaj aby dadas zaczął się produkować. Btw. wszyscy znają forex, wszyscy wiedza jak grać. I wszyscy moczą. Może lepiej podglądać lepszych? Dadasa?

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Zobaczymy. Dla mnie to korekta nieunikniona. Zobaczymy na H4 o 0.00kolbi123 pisze:To zależy u mnie brakło do tej wartości o której mówisz 1pkt, ale to raczej nie ma az takiego znaczenia jak mówisz.WTF? pisze:Zabraklo 2 punktów do zniesienia , ale numer, będą musieli wrócić. 1.1369! i dół
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
- moneymaker
- Gaduła
Dadas, ma może nieco megalomańskie podejście. Nie czytam dadasa, ale go podglądam. Facet jest maniakiem foreksu, i dalej juz nie pisze;pxhDog pisze:Nie mam takich znajomości tutaj(jeszczemoneymaker pisze:xhDog, lepiej zadziałaj aby dadas zaczął się produkować. Btw. wszyscy znają forex, wszyscy wiedza jak grać. I wszyscy moczą. Może lepiej podglądać lepszych? Dadasa?), mogę wypić browara za jego zdrowie i to też uczynie własnie
-- Dodano: 18 sie 2016, 22:25 --
Nawet na RB przeszedłem, filmiki na YT luknołem, ale wciąż, po lataxh, nie wiem, czy na włościwej drodze jestem?
-
- Bywalec
[nie mam zamiaru z toba człowieku dyskutować,Tomasz196407 pisze:leechang pisze:Tomasz, pisz bardziej zrozumiale bo nie wiem o Co Ci chodzi.
Napisałem to nie, żeby się przypierdo*** do Ciebie ale prosić o ANALIZY bardziej bierzące. I tyle. Większość postów jest niezgodnia z regulaminem więc luzik
wiem o co chodzi ci,
nie podoba sie to do ignora i masz załatwione,]
Panowie bez spiny zgadza się że to jest dział DT.
Ja osobiście cenie sobie analizy Tomasza i czy
one są zgodne z regulaminem czy nie dużo wnoszą
na forum, może i wybiegają w szerszy zakres czasu
ale według mnie nie ma drugiej takiej osoby jak Tomasz
która dawałaby tyle cennych info i nie dla każdego to
musi być zrozumiałe.
Tu powinniśmy sobie pomagać a nie się przypierd*** jeden
do drugiego.

- marcinmijagi
- Pasjonat
...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cytaty, pipsów nie dają.
Zupełnie nie wynika to z Twojej fotki powinno być tak:highend pisze:edek jest prosty i zajebisty, bułka z masłem.
kierunek główny jest taki:
pomijam jaką mam pozycję
-- Dodano: 18 sie 2016, 23:35 --
H4, min. dlatego mam S
- marcinmijagi
- Pasjonat
,,,
Cytaty, pipsów nie dają.
S na jakąś korkecinę OK.... ale czy warto? okaże się.Bemowo1 pisze: Zupełnie nie wynika to z Twojej fotki powinno być tak:
ja patrzę na wykres, a dopiero potem wrzucam wskaźnik, u mnie DSWS, u Ciebie ten nowszy wskaźnik Dadasa - pokazuje więcej kresek ot co jak dla mnie, ale czort wie. Chłopaki pisali, ze oba wskaźniki Dadasa to już prehistoria i mają nowe zabawki (od Dadasa). Jakie - nie wiem

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
dzienny...........
Trochę grubo jak na korektę
Trochę grubo jak na korektę