Jest to możliwe, bo zobaczie USD/PLN. Dolar może przełamać najważniejsze wsparcie a wtedy...będzie tani (i napędzi giełdy, surowce, wszystko.. )highend pisze:edek jest prosty i zajebisty, bułka z masłem.
kierunek główny jest taki:
DayTrading: Czwartek 18.08.2016
Re: DayTrading: Czwartek 18.08.2016
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- moneymaker
- Gaduła
David, to moźe pojechać swoja drogą, bez tykania innych?
ja? nie. Edek.moneymaker pisze: Gdybym nie czytał ponad rok, jaki jesteś zaebisty, przyznałbym Ci racje.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Na edku to sprawa jest o tyle dziwna że on się w ogóle nie cofa, troche to dziwne jest.
- moneymaker
- Gaduła
Jesteś zaebisty. Masz tyle postów, że żaden Śmiertelnik nie dobije. W sumie nie przejmuj się. Większość uważa Cie za antywskaźnik. Ja osobiście uważam, że pisz se pisz:)highend pisze:ja? nie. Edek.moneymaker pisze: Gdybym nie czytał ponad rok, jaki jesteś zaebisty, przyznałbym Ci racje.
Zabraklo 2 punktów do zniesienia , ale numer, będą musieli wrócić. 1.1369! i dół
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
Nowy123 ma wiecej postów,moneymaker pisze: Jesteś zaebisty. Masz tyle postów, że żaden Śmiertelnik nie dobije. W sumie nie przejmuj się. Większość uważa Cie za antywskaźnik. Ja osobiście uważam, że pisz se pisz:)
http://forex-nawigator.biz/forum/nowy123-u18720.html
wiec na dzien dobry nie masz racji. Więc w ogóle nie masz racji.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- moneymaker
- Gaduła
Highend, nie spij, napisz jak nabiłeś 10k; też chce być taki zaebysty jak Ty.
Jeszcze raz, oba razem.. Tutaj widać jak to było. Amerykanie już 6 razy atakowali i nie mogą przekroczyć. Dax ostro gonił, dogonił, ale teraz już jakoś nie mają ochoty znowu testować tego poziomu.. Sytuacja jest oczywista. To nie jest zwykły poziom. Trzeba obserwować jak amerykanie sobie z tym poradzą, jeśli sobie poradzą..
DAX teraz czeka.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
To zależy u mnie brakło do tej wartości o której mówisz 1pkt, ale to raczej nie ma az takiego znaczenia jak mówisz.WTF? pisze:Zabraklo 2 punktów do zniesienia , ale numer, będą musieli wrócić. 1.1369! i dół