DayTrading: Czwartek 18.08.2016
Re: DayTrading: Czwartek 18.08.2016
Edek na S nie ma jak iść bo na S to już nikt nie gra co widac po wykresie może ta nowa D1 minimalnie zjechać co najwyżej.
wyczekiwanie...tylko na co ? 

WTI na M15 objecie ?
Nie, chciałbym zachować chociaż jedno okoTsunamiPL pisze:Nie dokładasz tłustych s ?xhDog pisze:Ah, ten edek![]()

Wiedziałem, że edek to gówniana jest para, ale raz na jakiś czas człowiek musi to sprawdzić, żeby się upewnić

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- moneymaker
- Gaduła
xhDog, lepiej zadziałaj aby dadas zaczął się produkować. Btw. wszyscy znają forex, wszyscy wiedza jak grać. I wszyscy moczą. Może lepiej podglądać lepszych? Dadasa?
z tego co pamietam Dadas moczyl non stopmoneymaker pisze:xhDog, lepiej zadziałaj aby dadas zaczął się produkować. Btw. wszyscy znają forex, wszyscy wiedza jak grać. I wszyscy moczą. Może lepiej podglądać lepszych? Dadasa?

pokazywal co 10 minut dwie sprzeczne sobie analizy raz na wzrosty potem na spadki totalny bajkopisarz filozof i gawedziarz dostal za to bana w sumie za caloksztalt tworczosci

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Patrzcie.. Rozciągnąlem fibo w tym samym miejscu co na DAX-ie i uzyskałem ten sam efekt. Te indeksy są w tej samej fazie i mają ten sam problem. Pokonać trwale poziom 161,8%. W USA trwa konsola na tym poziomie juz 10-ty dzień. NA daxie odpowiade temu poziom około 10742. To jest bardzo poważna bariera. DAX gonił USA bardzo szybko, ale jak dopadł tego poziomu to się od razu odbił.
Wygląda na to, że to jest następny poziom na SP500 a nie 2200. Przejdą teraz czy nie??? Jak myślicie? Warto tego przypilnować..
Ps. Uwolnić Dadasa
Wygląda na to, że to jest następny poziom na SP500 a nie 2200. Przejdą teraz czy nie??? Jak myślicie? Warto tego przypilnować..
Ps. Uwolnić Dadasa

Ostatnio zmieniony 18 sie 2016, 21:42 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
edek jest prosty i zajebisty, bułka z masłem.
kierunek główny jest taki:
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- moneymaker
- Gaduła
Gdybym nie czytał ponad rok, jaki jesteś zaebisty, przyznałbym Ci racje.highend pisze:edek jest prosty i zajebisty, bułka z masłem.