jakbyś mnie słuchał,Bemowo1 pisze:Na kablu L od dawna w mocy....boogyman pisze:Kabel jak wyjdzie ponad 1.308 to chyba przestawiamy dźwignię na północ
a ja jak cipka stoję na peronie...![]()
![]()

jakbyś mnie słuchał,Bemowo1 pisze:Na kablu L od dawna w mocy....boogyman pisze:Kabel jak wyjdzie ponad 1.308 to chyba przestawiamy dźwignię na północ
a ja jak cipka stoję na peronie...![]()
![]()
????????simon000111 pisze:Czy ktoś wiec co z tymi minutkami? Kiedy będzie dostepny raport?
Zawsze był raport na stronie. Może mi się coś popieprzyło ? Nie pamiętam teraztommy_s pisze:????????simon000111 pisze:Czy ktoś wiec co z tymi minutkami? Kiedy będzie dostepny raport?
http://www.federalreserve.gov/monetaryp ... 160727.pdfsimon000111 pisze:Zawsze był raport na stronie. Może mi się coś popieprzyło ? Nie pamiętam teraztommy_s pisze:????????simon000111 pisze:Czy ktoś wiec co z tymi minutkami? Kiedy będzie dostepny raport?
Zmodyfikowana nieco trójka hossy, o ile bieżąca świeca zakończy się z małym górnym knotem; zazwyczaj jest kontynuacja, aczkolwiek po ostatniej świecy mogą pojechać korekcyjnie na dół. Dziękuję za podpowiedź. U mnie do zakończenia świecy H4 jeszcze ponad 2h.Bemowo1 pisze:a na kablu jak przetrwa ten układ to dalej up