idź przejdź sie, zamknij komputer napij sie .. mleka,DavidFx pisze:zaczynają rozrabiać na edku wchodzę
i doopa![]()
co mnie podkusilo na tego edka sam nie wiem
pewnie diabeł
wszyscy czekają na te 20, a przecież tam nic nie ma ważnego

idź przejdź sie, zamknij komputer napij sie .. mleka,DavidFx pisze:zaczynają rozrabiać na edku wchodzę
i doopa![]()
pewnie diabeł
Jeszcze tam (i wyżej) mogą dofrunąćDavidFx pisze:zaczynają rozrabiać na edku wchodzę
i doopa![]()
pewnie diabeł
ja tam mam wyrabane na ta 20 gram to co widacTomasz196407 pisze:idź przejdź sie, zamknij komputer napij sie .. mleka,DavidFx pisze:zaczynają rozrabiać na edku wchodzę
i doopa![]()
pewnie diabeł
grają pod osłabienie giełd, ze maja byc ewentualne podwyżki,DavidFx pisze:ja tam mam wyrabane na ta 20 gram to co widacTomasz196407 pisze:idź przejdź sie, zamknij komputer napij sie .. mleka,DavidFx pisze:zaczynają rozrabiać na edku wchodzę
i doopa![]()
pewnie diabeł
A o tym co sądzisz?DavidFx pisze: ja tam mam wyrabane na ta 20 gram to co widac
Obserwuj m15 bedziesz wiedzial co robiaBemowo1 pisze:A o tym co sądzisz?DavidFx pisze: ja tam mam wyrabane na ta 20 gram to co widac
A pomijając kwestię mleka, to widząc coś takiego?DavidFx pisze:Obserwuj m15 bedziesz wiedzial co robiaBemowo1 pisze:A o tym co sądzisz?DavidFx pisze: ja tam mam wyrabane na ta 20 gram to co widac
wiem co mnie zmylilo na edku to ze edek wystrzelil tak wysoko splacza ruchy terazniejsze wydaje sie ze reakcja na poziomie jest mala nieznaczaca ale jak sie zobaczy to samo np na telefonie w zyciu bym w eske nie wszedl taki niuans ale jaki istotny
Jestem wlasnie na spacerze mleka cholera nie pilem