DayTrading: Środa 17.08.2016
Re: DayTrading: Środa 17.08.2016
nie może być takiej padaki wszędzie, muszą gdzieś być pieniądze i zmienność. Gdzie? w szafie pod prześcieradłami i w skarpetach...
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Ta bawełna gazet nie czyta ? Czy jak?
Dax umarł.
A tak poważnie wreszcie niedźwiedzie zachowanie ceny.
A tak poważnie wreszcie niedźwiedzie zachowanie ceny.
The only way is up
U/J nie mozę 5 pip wykręcić to niebyt dobrze rokuje.Farciarz pisze:nie może być takiej padaki wszędzie, muszą gdzieś być pieniądze i zmienność. Gdzie? w szafie pod prześcieradłami i w skarpetach...
jakieś trójkąty przedwybiciowe trzeba poszukać 

Ponad 70% detalu w L. Myślę, że to nie koniec jazdy w dół.kolbi123 pisze:U/J nie mozę 5 pip wykręcić to niebyt dobrze rokuje.Farciarz pisze:nie może być takiej padaki wszędzie, muszą gdzieś być pieniądze i zmienność. Gdzie? w szafie pod prześcieradłami i w skarpetach...
The only way is up
Zgoda, na dane pewno wywali 50% tych graczy i pójdzie gdzie mu się spodoba, ale stoi pół dnia z zakresem 10 pik.TsunamiPL pisze:Ponad 70% detalu w L. Myślę, że to nie koniec jazdy w dół.kolbi123 pisze:U/J nie mozę 5 pip wykręcić to niebyt dobrze rokuje.Farciarz pisze:nie może być takiej padaki wszędzie, muszą gdzieś być pieniądze i zmienność. Gdzie? w szafie pod prześcieradłami i w skarpetach...
- moneymaker
- Gaduła
Kolbi, Ty wiecznie narzekasz na małe ruchy, graj rzeźnika, albo dax-a i nie marudź 

moneymaker pisze:Kolbi, Ty wiecznie narzekasz na małe ruchy, graj rzeźnika, albo dax-a i nie marudź

U/J poszedł zgodnie z tym co się wydawało, te podbitki na L aż parzyły.
masz bardzo ladny avatarpr7emo pisze:jakieś trójkąty przedwybiciowe trzeba poszukać

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!