Dzięki przyjacieluDavidFx pisze:specjalnie dla Tomasza mojego przyjaciela z forum
DayTrading: Wtorek 16.08.2016
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 16.08.2016
Ale według którego brokera, nie ma statystyk całego forexu !DavidFx pisze:79% siedzi w eskach na edku nieslychane
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
- moneymaker
- Gaduła

Wszyscy chcą wydymać SM, to SM wydyma wszystkich. A poważnie, większość chce łapać szczyty/dołki; każdy sobie myśli tak, jak już tyle rosło/spadło, to dalej nie pójdzie i tak 95% to dawcyDavidFx pisze:79% siedzi w eskach na edku nieslychane
i co dalej edku i kablu
chyba sporo zaległej literatury mam do przeczytania
gdybym siedział przed kompem to tam miałbym S
chyba sporo zaległej literatury mam do przeczytania
gdybym siedział przed kompem to tam miałbym S
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wg mnie EURUSD dzienny wszedł w większy impuls wzrostowy (już drugi sygnał L) i obowiązuje L do odwołania sygnału, a na razie na to się nie zanosi, czyli w korektach dokładki L i pozwalamy rosnąć longowym - trendowym zyskom:
[quote="Bemowo1"]i co dalej edku i
Ostatnio zmieniony 16 sie 2016, 21:40 przez WTF?, łącznie zmieniany 2 razy.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
- moneymaker
- Gaduła

U wszystkich, sprawdź myfxbook, on jest chyba najbardziej reprezentatywny. Fora internetowe też podają swoje sentymenty. U mnie jeden brok (ECN) podaje 75%, drugi (też ECN) 76%.WTF? pisze:Ale według którego brokera, nie ma statystyk całego forexu !DavidFx pisze:79% siedzi w eskach na edku nieslychane
Ja na edku wszystkie trady zarobione na s i(i nie mam żadnego zostawionego s).
Pieniądze jednak były po L stronie mocy.
Pieniądze jednak były po L stronie mocy.
The only way is up
Zgadzam się, niestety przegrałem z Twoją prognozą wzrostów - gratulujękarnak pisze:Wg mnie EURUSD dzienny wszedł w większy impuls wzrostowy (już drugi sygnał L) i obowiązuje L do odwołania sygnału, a na razie na to się nie zanosi, czyli w korektach dokładki L i pozwalamy rosnąć longowym - trendowym zyskom:
konsoli nie było
-- Dodano: 16 sie 2016, 21:37 --
na liniowym dziennym jeszcze ciekawa czerwona linia
-- Dodano: 16 sie 2016, 21:45 --
Odnośnie powyższego ( wcześniej pisałem odnośnie Twojej prognozy wcześniejszej) , teraz rzeczywiście prawie wszystkie furtki pootwierane dla elek, więcej będę wiedział jak zamkniemy tydzień - mam na myśli liniowy, czy nie będzie pod koniec tygodnia powrotu do miejsca skąd dzisiaj startowaliśmy.karnak pisze:Wg mnie EURUSD dzienny wszedł w większy impuls wzrostowy (już drugi sygnał L) i obowiązuje L do odwołania sygnału, a na razie na to się nie zanosi, czyli w korektach dokładki L i pozwalamy rosnąć longowym - trendowym zyskom:
Dzienny geometrycznie coś takiego
Zaczynamy znajdować tyle samo argumentów za S co na L