No i nie możesz się z tym pogodzić?ronni78 pisze: Na tym DAX30 dałem BE+ jak radziłeś i wyjęło go.

No i nie możesz się z tym pogodzić?ronni78 pisze: Na tym DAX30 dałem BE+ jak radziłeś i wyjęło go.
A co to oznacza, że "DAX jest nad wsparciem"? A może jest pod oporem? Skąd ty to wiesz? Tutaj wszyscy coś wiedzą. A to, że opór, a to że wsparcie, a cena robi co chce. A skoro tak jest, to jakie znaczenie ma to wszystko? Jaką daje to przewagę, skoro i tak wszystko zależy od intuicji i farta?Cblondyn pisze:No i nie możesz się z tym pogodzić?ronni78 pisze: Na tym DAX30 dałem BE+ jak radziłeś i wyjęło go.. Lepiej stracić okazje niż kase. Poza tym otworzyłeś pozycje sugerując się cudza opinią. BEZ SENSU. A DAX jest nad wsparciem
A wiesz co to jest SR=wsparcie/opór? A wiem z książekronni78 pisze:A co to oznacza, że "DAX jest nad wsparciem"? A może jest pod oporem? Skąd ty to wiesz?Cblondyn pisze:No i nie możesz się z tym pogodzić?ronni78 pisze: Na tym DAX30 dałem BE+ jak radziłeś i wyjęło go.. Lepiej stracić okazje niż kase. Poza tym otworzyłeś pozycje sugerując się cudza opinią. BEZ SENSU. A DAX jest nad wsparciem
Jest i pisze, chociaż nieco rzadziej.harymilloki pisze:Czesc. Jestem. Ale mialem spora przerwe.TsunamiPL pisze:Cześć. Jesteś na rynku ?harymilloki pisze:WitajcieWidze ze wielu nadal walczy
-- Dodano: wt 16-08-2016, 7:49 --
A kolega "highend" jest jeszcze uczestnikiem teg forum ?