No brawo, kolego, świetna rada! Nic tylko kapelusze z głów! Wnioskuję, że sam nie wiesz dlaczego zająłeś pozycje szort.warmia pisze:Jak nie rozumiesz , to nie ryzykuj pieniedzy- rynek bierze bardzo dużo za szkolenia.ronni78 pisze: Masz na myśli ten trend?
To nie rozumiem? Co tu jest trendem, a co korektą?
DayTrading: Poniedziałek 15.08.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.08.2016
-
- Gaduła
Bemowo na jakiej zasadzie działa ten wskaźnik WATR?
Niech nie umrze bohater zamieszkujący nasze dusze, niech nie zniszczy go wieczna wspinaczka na nieosiągalne szczyty.
Graj to co widzisz nie to czego oczekujesz
Graj to co widzisz nie to czego oczekujesz
prawdę mówiąc nie wiem, nie jestem programistą,silverarrow pisze:Bemowo na jakiej zasadzie działa ten wskaźnik WATR?
jeżeli chodzi o zasadę jak go stosować, to podobnie jak parabolic SAR
uwaga gbp/nzd szykuje sie do przebicia wsparcia 1.7857, kierunek 1.7610, osłabianie funta trwa w najlepsze
PS. wyprzedaż euro jest tylko kwestia czasu, jak na razie cena lekko zwyżkuje, jednakże funt powinien sowicie hamować jego wystrzałowe zapędy.
PS. wyprzedaż euro jest tylko kwestia czasu, jak na razie cena lekko zwyżkuje, jednakże funt powinien sowicie hamować jego wystrzałowe zapędy.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
kabel
zrobi sygnał dla długich?
czy genialna miejscówka do S
zrobi sygnał dla długich?
czy genialna miejscówka do S
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Masz racje na tym DAX jest trend wzrostowy.ronni78 pisze: Masz na myśli ten trend?
To nie rozumiem? Co tu jest trendem, a co korektą? Dlaczego S, a nie L tam gdzie linia niebieska się pojawiła?
Coś podpowiem. Graj z wyraźnym trendem z H1 a wchodź w pozycje z sygnału z M5 (tzw. triger).
NA czym?? Wszystko wyrywa jak głupie do góry..Na WTI dwa pivoty robią opór.. Może to ich na moment powstrzyma.. USA wywala w góre na 2200 oojojoj..warmia pisze:Swieżak? masz już szorta?
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
jednak dalej S
?!Cblondyn pisze:Masz racje na tym DAX jest trend wzrostowy.ronni78 pisze: Masz na myśli ten trend?
To nie rozumiem? Co tu jest trendem, a co korektą? Dlaczego S, a nie L tam gdzie linia niebieska się pojawiła?
Coś podpowiem. Graj z wyraźnym trendem z H1 a wchodź w pozycje z sygnału z M5 (tzw. triger).
Zeby za duzo nie pisac.
Po primo : Przełamanie linii trendu PO spadającej gwiezdzie
I po drugie primo : to już wszystko na raz :- przełamanie LT z formacją 123, PA i kilka innych- nie mówiąc o tym ze na m1 działo sie jeszcze więcej.
Dla leniwych-: nawet z m15 klasyczne " szyny poza miastem " według Di Napoli.
A jak ktos jest uwazny to samo pojęcie gry z trendem wystarczy.
- pl-samurai
- Pasjonat
Funt to mam wrazenie stoi nad przepascia.