łachudra, świecę na m5 w ostatnich sekundach zamkną na wsparciu
-- Dodano: 15 sie 2016, 17:59 --
Wskazane, aby runąłpl-samurai pisze:Funt to mam wrazenie stoi nad przepascia.

Wskazane, aby runąłpl-samurai pisze:Funt to mam wrazenie stoi nad przepascia.
No nie wiem.. Według mnie właśnie udeptują ziemię do kolejnego wybicia..Wzrost jeszcze ma dużo siły, a wszystkie mniejsze interwały wskazują na wybicie w góre.. To nie sa warunki do S moim zdaniem.warmia pisze:?!Cblondyn pisze:Masz racje na tym DAX jest trend wzrostowy.ronni78 pisze: Masz na myśli ten trend?
To nie rozumiem? Co tu jest trendem, a co korektą? Dlaczego S, a nie L tam gdzie linia niebieska się pojawiła?
Coś podpowiem. Graj z wyraźnym trendem z H1 a wchodź w pozycje z sygnału z M5 (tzw. triger).
Zeby za duzo nie pisac.
Po primo : Przełamanie linii trendu PO spadającej gwiezdzie
I po drugie primo : to już wszystko na raz :- przełamanie LT z formacją 123, PA i kilka innych- nie mówiąc o tym ze na m1 działo sie jeszcze więcej.
Dla leniwych-: nawet z m15 klasyczne " szyny poza miastem " według Di Napoli.
A jak ktos jest uwazny to samo pojęcie gry z trendem wystarczy.
No wiesz. Gentelmeni rozmawiają tylko o DaxieŚwieżak44 pisze:NA czym?? Wszystko wyrywa jak głupie do góry..Na WTI dwa pivoty robią opór.. Może to ich na moment powstrzyma.. USA wywala w góre na 2200 oojojoj..warmia pisze:Swieżak? masz już szorta?
Gratuluję, widziałem wcześniej, ja niestety ryję pod prądDavidFx pisze:
wyszedlem wlasnie z elek i solidarnie poryje z toba eskiBemowo1 pisze:Gratuluję, widziałem wcześniej, ja niestety ryję pod prądDavidFx pisze:
DavidFx pisze:wyszedlem wlasnie z elek i solidarnie poryje z toba eskiBemowo1 pisze:Gratuluję, widziałem wcześniej, ja niestety ryję pod prądDavidFx pisze:
//////////DavidFx pisze:wyszedlem wlasnie z elek i solidarnie poryje z toba eskiBemowo1 pisze:Gratuluję, widziałem wcześniej, ja niestety ryję pod prądDavidFx pisze: