po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia sięTomasz196407 pisze:reklamacje można składać?DavidFx pisze:zagranie na next x day
kasa za free 100% pewniak

71% detalu siedzi w eskach to nie moze sie nie udac

po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia sięTomasz196407 pisze:reklamacje można składać?DavidFx pisze:zagranie na next x day
to ja będęDavidFx pisze:po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia sięTomasz196407 pisze:reklamacje można składać?DavidFx pisze:zagranie na next x day
71% detalu siedzi w eskach to nie moze sie nie udac
To ja pokornie poczekam na spadkiDavidFx pisze:zeby wizualnie wygladalo na spadki i tyle
to bedzie ostatnie czyszczenie detalu i spadki beda ale musza to zrobic nie moga przeciez ze soba wziasc tlumu na zyskowny rajd
nie musisz czekac mozesz zgarnac impuls czyszczacy i potem sie przekrecic na niedzwiedzia czyli upiec dwie pieczenie na jednym ogniuTomasz196407 pisze:To ja pokornie poczekam na spadkiDavidFx pisze:zeby wizualnie wygladalo na spadki i tyle
to bedzie ostatnie czyszczenie detalu i spadki beda ale musza to zrobic nie moga przeciez ze soba wziasc tlumu na zyskowny rajd, jestem niedzwiedź a z tego względu ze niedzwiedx jest duzy i ciężki to będzie schodził w dół mozolnie po schodkach
tak mówisz, obym Cie ganiał,DavidFx pisze:nie musisz czekac mozesz zgarnac impuls czyszczacy i potem sie przekrecic na niedzwiedzia czyli upiec dwie pieczenie na jednym ogniuTomasz196407 pisze:To ja pokornie poczekam na spadkiDavidFx pisze:zeby wizualnie wygladalo na spadki i tyle
to bedzie ostatnie czyszczenie detalu i spadki beda ale musza to zrobic nie moga przeciez ze soba wziasc tlumu na zyskowny rajd, jestem niedzwiedź a z tego względu ze niedzwiedx jest duzy i ciężki to będzie schodził w dół mozolnie po schodkach
Te prostokąty to korekte pedzącą znaczysz?DavidFx pisze:gold tylko longi to bedzie sierpniowy rajd swietego Mikolaja z Rudolfem czerwononosym reniferem
zazaczam ostatni impuls jaki szedl bo w 99,999999% powtarzaja sie ponownieTomasz196407 pisze:Te prostokąty to korekte pedzącą znaczysz?DavidFx pisze:gold tylko longi to bedzie sierpniowy rajd swietego Mikolaja z Rudolfem czerwononosym reniferem
ok, spokoDavidFx pisze:zazaczam ostatni impuls jaki szedl bo w 99,999999% powtarzaja sie ponownieTomasz196407 pisze:Te prostokąty to korekte pedzącą znaczysz?DavidFx pisze:gold tylko longi to bedzie sierpniowy rajd swietego Mikolaja z Rudolfem czerwononosym reniferem
mozesz to nazwac jak chcesz nie dbam o to
jedno wiem na pewno Gold Long 100%
DavidFx pisze:zazaczam ostatni impuls jaki szedl bo w 99,999999% powtarzaja sie ponownieTomasz196407 pisze:Te prostokąty to korekte pedzącą znaczysz?DavidFx pisze:gold tylko longi to bedzie sierpniowy rajd swietego Mikolaja z Rudolfem czerwononosym reniferem
mozesz to nazwac jak chcesz nie dbam o to
jedno wiem na pewno Gold Long 100%