pamiętaj o oporach, ropa daleko nie zaleci, będą wycinać i zachęcać do L cały wieczór, a w poniedziałek zwała, jak tylko skopią funta do granic wytrzymałościŚwieżak44 pisze:Teraz na ropie dość pro-wzrostowo. Robi sie chorągiewka, a chorągiewki w silnym trendzie wzrostowym są bardzo pro-wzrostowe. Trzeba obserwować wyjście z tej choragiewki, ale chyba bardziej w góre niż wdół. JEszcze linia wrostowa pod bokiem +chorągiewka będą wypychać wykres w górę..
DayTrading: Piątek 12.08.2016
Re: DayTrading: Piątek 12.08.2016
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- kk.dreamer
- Pasjonat
PO TAKICH danych to edek powinien w kosmosie być. a nie jest ,co mnie osobiście nie dziwi Rafal52, w tym dniu i w tym miejscu. komuś bardzo zależy żeby jescze spadło
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Dopóki nie pokonają 1.1230 to target nadal 1.10. RSI się zgrzał pullback może być duży. Poza tym widać że to piąta fala w korekcyjnej B więc teraz kolej na C.Rafal152 pisze:kk.dreamer pisze:co mysicie o s na edku 1.123?
uważaj bo dane fatalne z USA mogą próbować tygodniówkę wysoko zamknąć
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
kk.dreamer pisze:PO TAKICH danych to edek powinien w kosmosie być. a nie jest ,co mnie osobiście nie dziwi Rafal52, w tym dniu i w tym miejscu. komuś bardzo zależy żeby jescze spadło
wszystko możliwe koleżanko ale zauważ że przy danych przelecieli przez opory i czy teraz nie wracają je retestować i góra .. nie mówie że pójdą ale zwróć uwagę
jeśli funt pociągnie za sobą euro to powinni cofnąć całą te świece dzienną na eur/usd i zamienić na czerwoną, najczęściej jest korelacja, ale nie analizuje Edka dogłębnie odkąd przestał się ruszać, zapowiada się ciekawe popołudnie, chyba pokuszę się o małego browarka 
3 figury w jeden wieczór, czyli jak skopać funta z grubasami na GBP/NZD

3 figury w jeden wieczór, czyli jak skopać funta z grubasami na GBP/NZD

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- kk.dreamer
- Pasjonat
Rafal152 pisze:kk.dreamer pisze:PO TAKICH danych to edek powinien w kosmosie być. a nie jest ,co mnie osobiście nie dziwi Rafal52, w tym dniu i w tym miejscu. komuś bardzo zależy żeby jescze spadło
wszystko możliwe koleżanko ale zauważ że przy danych przelecieli przez opory i czy teraz nie wracają je retestować i góra .. nie mówie że pójdą ale zwróć uwagę

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
podoba się BREXIT, niech grubasy dołożą na maxa, piątek nie ma sensu jakiś korekt robić, tylko w pionie kilka figur w dół 
a poniedziałek pismaki analityczne będą miały o czym pisać
ostatnie wsparcie kabla przed otchłanią piekielna to 1.2904 z D1, potem będzie panika i wyprzedaż ostatnich skarpetek z szafy, jada bez żadnych skrupułów, wygląda, że się pokuszą
to wsparcie jest z czekolady mlecznej
ciekawe jak wygląda panika na funcie, i najważniejsze pytanie czy brokery powyłączają platformy
PS. stawiam, że przejdą za pierwszym strzałem i 100pips zaraz w dół kabel na początek

ostatnie wsparcie kabla przed otchłanią piekielna to 1.2904 z D1, potem będzie panika i wyprzedaż ostatnich skarpetek z szafy, jada bez żadnych skrupułów, wygląda, że się pokuszą

ciekawe jak wygląda panika na funcie, i najważniejsze pytanie czy brokery powyłączają platformy

PS. stawiam, że przejdą za pierwszym strzałem i 100pips zaraz w dół kabel na początek

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Bywalec
Witam, po części się zgodzę, natomiast z mojego punktu widzenia przewidywanie w którą stronę cena zmierza to karkołomne zajęcie... i lepiej to zostawić analitykom bankowym
nie ważne gdzie, po co i dlaczego - nie mamy na to wpływu...
Mój punkt widzenia związany z ropą w załączniku.

Mój punkt widzenia związany z ropą w załączniku.
highend pisze:Karnak nie ma racji z ropą. Tak jak nie miał z platyną.
Ropa leci na 65 mniej wiecej zasięg ORGRa na weekly.
Kto łapie S w trendzie aktualnym wzrostowym ten pi....a
zamiast patrzeć na opory - patrzeć proszę na wsparcia.
Sam Karnak uczył (mądrze), że w trendzie wzrostowym opory są po to by je łamać (vide platyna)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwielbiam te Twoje analizy Farciarz. Są takie dogłębne i obiektywne. Od razu widać że jesteś oazą spokoju i równowagi. A emocje w ogóle nie grają u Ciebie roli. Po prostu człowiek ze stali.Farciarz pisze:podoba się BREXIT, niech grubasy dołożą na maxa, piątek nie ma sensu jakiś korekt robić, tylko w pionie kilka figur w dół
ostatnie wsparcie kabla przed otchłanią piekielna to 1.2904 z D1, potem będzie panika i wyprzedaż ostatnich skarpetek z szafy, jada bez żadnych skrupułów, wygląda, że się pokusząto wsparcie jest z czekolady mlecznej
PS. Jak po brexicie dom kupiony czy jacht? ... a nie zapomniałem tydzień dochodziłeś do siebie (wstyd?)
Jak masz pisać takie bzdury to na facebooka pod fotką z furą i okularami przeciwsłonecznymi na czole, pisz.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
WTF, jak nie piszesz co do analiz to się nie czepiaj, nie musisz czytać, grzecznie proszę o niewyładowywanie swoich emocji na mojej osobie...
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.