DayTrading: Piątek 12.08.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 13 sie 2016, 00:00

Wzrost
6
43%
Bez zmian
3
21%
Spadek
5
36%

Liczba głosów: 14

kolbi123
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 12.08.2016

Nieprzeczytany post autor: kolbi123 »

Farciarz pisze:podoba się BREXIT, niech grubasy dołożą na maxa, piątek nie ma sensu jakiś korekt robić, tylko w pionie kilka figur w dół :p
a poniedziałek pismaki analityczne będą miały o czym pisać :P

ostatnie wsparcie kabla przed otchłanią piekielna to 1.2904 z D1, potem będzie panika i wyprzedaż ostatnich skarpetek z szafy, jada bez żadnych skrupułów, wygląda, że się pokuszą :!: to wsparcie jest z czekolady mlecznej

ciekawe jak wygląda panika na funcie, i najważniejsze pytanie czy brokery powyłączają platformy :?:

PS. stawiam, że przejdą za pierwszym strzałem i 100pips zaraz w dół kabel na początek :d

Nie wiem czy to nie było by obecnie zbyt proste, ale fakt jest taki że ledwo zipią te funty, to mnie trochę zastanawia że chyba jednak sporo na S sie podpieło i nawet nie próbują ich wywalić z gry.

Ale taka perełka to g/j tutaj to już na prawdę jest tylko 1 kierunek.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

kolbi123 pisze:
Farciarz pisze:podoba się BREXIT, niech grubasy dołożą na maxa, piątek nie ma sensu jakiś korekt robić, tylko w pionie kilka figur w dół :p

ostatnie wsparcie kabla przed otchłanią piekielna to 1.2904 z D1, potem będzie panika i wyprzedaż ostatnich skarpetek z szafy, jada bez żadnych skrupułów, wygląda, że się pokuszą :!: to wsparcie jest z czekolady mlecznej

ciekawe jak wygląda panika na funcie, i najważniejsze pytanie czy brokery powyłączają platformy :?:

PS. stawiam, że przejdą za pierwszym strzałem i 100pips zaraz w dół kabel na początek :d

Nie wiem czy to nie było by obecnie zbyt proste, ale fakt jest taki że ledwo zipią te funty, to mnie trochę zastanawia że chyba jednak sporo na S sie podpieło i nawet nie próbują ich wywalić z gry.

złe dane dla USD, a on sie umacnia, jaki wniosek

kolbi123
Pasjonat
Pasjonat

Tomasz196407 pisze:
kolbi123 pisze:

złe dane dla USD, a on sie umacnia, jaki wniosek

Nie znam się na danych, tylko tak mówie ze taka ruchliwa para jak g/j to wywala z pozycji dosyć łatwo nawet gry gra się w dobrą stronę..

Caldeborn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Caldeborn »

Mozna handlowac na m5, H4 czy D1 jednak po danych to ja wole m1 (u mojego broka 1.12228 na Edku to Daily H jak do tej pory). Na m1 wszystko widac jak na dloni. Nawet na m5 nie widac czy ten opor z D1 to juz to czy moze wyzej????????????? Trzeba zgadyac. Dodalem wczorajszy wykres gdyby ktos mowil, ze te linnie wstawilem dopiero teraz. Jak tam Swiezak Ci poszlo dzisiaj? Zycze wszystkim super "Wekendu".
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

kolbi123 pisze:

nie było nawet jeszcze ataku na wsparcie, które leży na 1.2904 na kablu
Całe te spadki dopiero się zaczynają, a panika wkrótce, oby to nie był najbardziej krwawy piątek....piątek trzynastego, a właściwie dwunastego
Ostatnio zmieniony 12 sie 2016, 18:33 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
batty
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: batty »

Farciarz pisze:
cały dzień będą spadki na ropie i poniedziałek też, zanim banksterka pomyśli o ponownym kupowaniu, będą łamać wsparcia jak tabliczki czekolady przed konsumpcją, zupełnie bez powodu, bez przyczyny, po prostu aby wziąć kasę leszczy
Świeżak44 pisze:Jak myslisz Farciarz, to juz jest ten poziomna ropie?? Jest odbicie!

...tak chłopaki...to już w tej izbie !!! :lol: :lol: :lol:

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

gold,
chyba on najbardziej odzwierciedla umacnianie sie usd

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

batty pisze:
Farciarz pisze:
cały dzień będą spadki na ropie i poniedziałek też, zanim banksterka pomyśli o ponownym kupowaniu, będą łamać wsparcia jak tabliczki czekolady przed konsumpcją, zupełnie bez powodu, bez przyczyny, po prostu aby wziąć kasę leszczy
Świeżak44 pisze:Jak myslisz Farciarz, to juz jest ten poziomna ropie?? Jest odbicie!

batty to wpisy z wczoraj, dziś zupełnie się zmieniła sytuacja, pisałem żeby nie próbować wyładowywać emocji na mojej osobie, sytuacja na FX się zmienia, a cena chodzi góra i dół, czy naśmiewanie się z innych cię bawi?
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

kolbi123
Pasjonat
Pasjonat

Od czego zalezy w danym momencie za czym podąża G/J ? bo on tak troche jak mu się podoba ale czy to ma jakieś uzasadnienie ?.

Awatar użytkownika
batty
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: batty »

Farciarz pisze:
batty pisze:
Farciarz pisze:

batty to wpisy z wczoraj, dziś zupełnie się zmieniła sytuacja, pisałem żeby nie próbować wyładowywać emocji na mojej osobie, sytuacja na FX się zmienia, a cena chodzi góra i dół, czy naśmiewanie się z innych cię bawi?
To wpisy z dzisiaj megalomanie :d (strona 1 post #8). Bawi mnie twoja niczym nieuzasadniona pewność siebie, rozchwianie emocjonalne, wykresowe ADHD, wpuszczanie świerzaka i innych newbów w maliny. Zastanawia mnie skad sie bierze taki brak samokrytycyzmu i zuchwałość. Podejrzewam ,że jeszcze nie dostaleś porządnej lekcji od rynku i że to kwestia czasu. Polecam powstrzymanie sie od takich jednoznacznych opinii i więcej pokory.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2016, 18:54 przez batty, łącznie zmieniany 3 razy.

Zablokowany