DayTrading: Środa 10.08.2016
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Środa 10.08.2016
Eur-usd wygląda obiecująco aczkolwiek patrząc na świecę d1 mam wrażenie że utrzymanie kursu i zamknięcie na 1.1159 i wyżej otworzy przed nami kierunek ku poziomowi 1,1360 i to już jutro.
Nie sztuką jest zyskać +300 pip-s w ciągu dnia
Sztuką jest utrzymać +300 pip-s w ciągu roku..
Sztuką jest utrzymać +300 pip-s w ciągu roku..
-
- Fanatyk
ale mają problemy
Świeżak list żałąjucy ślij, może wróci,
jak poprosisz tu, to dadzą Ci adres do niego i dołączysz do grupy,
--------
proponuje wyrzucić ostatnie posty z przyczyn tematycznych i Brak wykresów

Świeżak list żałąjucy ślij, może wróci,
jak poprosisz tu, to dadzą Ci adres do niego i dołączysz do grupy,
--------
proponuje wyrzucić ostatnie posty z przyczyn tematycznych i Brak wykresów
Forum będzie działać. Przyjdą nowi, żądni łatwej forsy gracze.Świeżak44 pisze:Dziwna sprawa. Może naubliżał znowu Farciarzowi i dostał bana?? Ale Farciarz też zniknął.. Forum się sypie.ask pisze:a co sie stalo z tak bardzo aktywnym fx technikiem ?
Ban ? Czy sam odpuscil ?
Reklam forexa w Internecie jest obecnie tyle, że robi się to niesmaczne.
The only way is up
-
- Stały bywalec
Spekuluje ktoś na surowcach? Interesuje mnie wasz pogląd na złoto i WTI na dzisiaj.
-
- Fanatyk
Ja,sweet_satan pisze:Spekuluje ktoś na surowcach? Interesuje mnie wasz pogląd na złoto i WTI na dzisiaj.
patrzysz na dzis tylko ?
-
- Stały bywalec
Dokładnie to interesuje mnie gdzie może dojść ten ruch wzrostowy na WTI przed raportem DOE.
Co do złota to czy jest szansa żeby poszło dzisiaj w dół. Widzę sygnały na dłuższych TF, ale stoi w miejscu od rana.
Czyli pytanie jakie widzicie poziomy na dzisiaj, ewentualne zakresy ruchów cen?
Co do złota to czy jest szansa żeby poszło dzisiaj w dół. Widzę sygnały na dłuższych TF, ale stoi w miejscu od rana.
-
- Fanatyk
WTI kiedys wrzucałem chyba z dziennego, więc interwał duży,sweet_satan pisze:Dokładnie to interesuje mnie gdzie może dojść ten ruch wzrostowy na WTI przed raportem DOE.
cała struktura to korekta płaska, jak znajdę analizę to dam odnośnik i opisze jak ja to widzę,
złoto z weekly ma opór i jest widoczny tak jak na dax- TL, napewno zauważysz,
ponadto rozliczenie F. Elliota wskazuje na skonczonaą strukture, wiec nalezałoby oczekiwac zwrotu w dół
sweet_satan pisze:Dokładnie to interesuje mnie gdzie może dojść ten ruch wzrostowy na WTI przed raportem DOE.
Witam wszystkich po długiej przerwie

Na ropie liczysz na wzrosty i się pod tym podpisze .wczorajsze api wyadło żle i dziś na doe też polecą ale warto przemyśleć L na dołku . Gdzie jak wybiją dzisiaj szczyty wczorajsze to bym trzymał cały przyszły tydzień
Konkretnie i na temat

-
- Stały bywalec
No właśnie to widzę na złocie i sprzedałem przy Fibo 61.8 z poprzednich spadków, ale dałem ciasnego stopa i odczuwam niepokój bo cena od kilku godzin jest przy samym stopieTomasz196407 pisze:
WTI kiedys wrzucałem chyba z dziennego, więc interwał duży,
cała struktura to korekta płaska, jak znajdę analizę to dam odnośnik i opisze jak ja to widzę,
złoto z weekly ma opór i jest widoczny tak jak na dax- TL, napewno zauważysz,
ponadto rozliczenie F. Elliota wskazuje na skonczonaą strukture, wiec nalezałoby oczekiwac zwrotu w dół

Co do ropy to plan miałem taki żeby trzymać ten buy do raportu, a przed raportem sprzedać z ciasnym stopem. Niestety te newsy z rana że Arabia Saudyjska zwiększa wydobycie pokrzyżowały mi trochę plany no i znowu pojawia się niepewność, brać co daje rynek czy trzymać się planu.Rafal152 pisze:Na ropie liczysz na wzrosty i się pod tym podpisze .wczorajsze api wyadło żle i dziś na doe też polecą ale warto przemyśleć L na dołku . Gdzie jak wybiją dzisiaj szczyty wczorajsze to bym trzymał cały przyszły tydzień