DayTrading: Środa 10.08.2016
Re: DayTrading: Środa 10.08.2016
Panowie jak zapisać aktualne ustawienia na tradingView by po ponownym kliknięcu na link ustawienia były zachowane. Pomoże ktoś ?
-
- Fanatyk
ale jakie ustawienia tam masz?albercik pisze:Panowie jak zapisać aktualne ustawienia na tradingView by po ponownym kliknięcu na link ustawienia były zachowane. Pomoże ktoś ?

po ponownym otwarciu masz to samo co robiłeś
Mam np wstawione wskazniki i namalowane różne kreski. Gdy zamykam strone i klikam w link to uruchamia mi się czysty wykres a chciałbym mieć zachowane to wszystkoTomasz196407 pisze:ale jakie ustawienia tam masz?albercik pisze:Panowie jak zapisać aktualne ustawienia na tradingView by po ponownym kliknięcu na link ustawienia były zachowane. Pomoże ktoś ?![]()
sweet wszyscy zwiększają wydobycie a ropa drożeje .. W ubiegłym roku zrobili identyczny numer jak to co dzieje się teraz
Pokrywanie krótki pozycji przerodziło się w euforie zakupową i teraz pytanie czy nie pójdą za ciosem bo fundamentalnie to ropa już dawno powinna być w okolicach 35
Pokrywanie krótki pozycji przerodziło się w euforie zakupową i teraz pytanie czy nie pójdą za ciosem bo fundamentalnie to ropa już dawno powinna być w okolicach 35
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
eurdol pozycje L zamykam po 1.117, zakup był po 1.104. Może jszcze więcej rosnąć ale nie będę ryzykował.
Rafal152 pisze:sweet wszyscy zwiększają wydobycie a ropa drożeje .. W ubiegłym roku zrobili identyczny numer jak to co dzieje się teraz
Po ostatnich danych EIA też powinna spaśća mieliśmy cay tydzień wzrostów. Technika > fundamenty.
-
- Fanatyk
Ja mam wszystko, co miałemalbercik pisze:Mam np wstawione wskazniki i namalowane różne kreski. Gdy zamykam strone i klikam w link to uruchamia mi się czysty wykres a chciałbym mieć zachowane to wszystkoTomasz196407 pisze:ale jakie ustawienia tam masz?albercik pisze:Panowie jak zapisać aktualne ustawienia na tradingView by po ponownym kliknięcu na link ustawienia były zachowane. Pomoże ktoś ?![]()
może konto utwórz i zapisuj,
ale juz nie pisz o tym bo nas zbanuja tu, to serwis alt.

Tomasz spodziewasz się jeszcze zejścia złota w okolice 1300 przed wrześniowym Fed
jak eur dol jeszcze wybije a na to wygląda to sie zdenerwuje ;p
-
- Fanatyk
Pytanie podchwytliwe, RachałRafal152 pisze:Tomasz spodziewasz się jeszcze zejścia złota w okolice 1300 przed wrześniowym Fed

mogą na chwile wybić TL z weekly aby natychmiast powrócić,
nie wiem dlaczego piszesz o 1300, to tylko 23.6 fibo wzrostówej,
korekta na takim interwale to conajmniej 38.2 albo 50-61.8
Rafał jak spojrzysz na liniowy albo normalny,
wyrysowany 5tka do dołu ? od piątku zeszłego?
a teraz korekta ?