DayTrading: Wtorek 09.08.2016
Re: DayTrading: Wtorek 09.08.2016
Tylko ktoś tu oszukuje, albo EDek, albo DAX 

- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
EU oszukujekarnak pisze:Tylko ktoś tu oszukuje, albo EDek, albo DAX
Karnak wiem ze jesteś bykiem eurodolarowym od zarania dziejów ale popatrz na wyzsze,
Graty, jesteś WIELKI prognosta.Tomasz196407 pisze:10690karnak pisze:DAX teraz ok. 10510 dobre miejsce na S, ale nie na pewno
Dla ostrożności lepiej brać po nawrocie i przełamaniu wsparcia.
na chwile, do testów
i dalej,dalej
- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
nie jestem wielki,karnak pisze:Graty, jesteś WIELKI prognosta.Tomasz196407 pisze:10690karnak pisze:DAX teraz ok. 10510 dobre miejsce na S, ale nie na pewno
Dla ostrożności lepiej brać po nawrocie i przełamaniu wsparcia.
na chwile, do testów
i dalej,dalej
poprostu jest impuls moim zdaniem,
					Ostatnio zmieniony 09 sie 2016, 18:09 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.

ed h4
-- Dodano: 09 sie 2016, 17:43 --
edi m30,
trójkąt

-- Dodano: 09 sie 2016, 17:43 --
edi m30,
trójkąt
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Graty, jesteś WIELKI prognosta.[/quote]
BMB(Bolinger M Bands) miesieczny
tylko jeden z dwóch wskaxników co korzystam[/quote]
Zobacz zamknięcie MN grudzień 2015 10 692

BMB(Bolinger M Bands) miesieczny
tylko jeden z dwóch wskaxników co korzystam[/quote]
Zobacz zamknięcie MN grudzień 2015 10 692
UUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  , ale poszło..   Tak myślałem, że to nie są formacje spadkowe, ale żeby bez korekt tak rwali to muszą mieć jakiś powód. PS. Wyzerowałem konto do końca na tym DAX-ie. SL jednak jest tam potrzebne, a na weekend nie można niczego zostawiać otwartego. Zaraz zakładam nowe konto demo.
  Tak myślałem, że to nie są formacje spadkowe, ale żeby bez korekt tak rwali to muszą mieć jakiś powód. PS. Wyzerowałem konto do końca na tym DAX-ie. SL jednak jest tam potrzebne, a na weekend nie można niczego zostawiać otwartego. Zaraz zakładam nowe konto demo.

Tak myślałem, że to nie są formacje spadkowe, ale żeby bez korekt tak rwali to muszą mieć jakiś powód. PS. Wyzerowałem konto do końca na tym DAX-ie. SL jednak jest tam potrzebne, a na weekend nie można niczego zostawiać otwartego. Zaraz zakładam nowe konto demo.
  Tak myślałem, że to nie są formacje spadkowe, ale żeby bez korekt tak rwali to muszą mieć jakiś powód. PS. Wyzerowałem konto do końca na tym DAX-ie. SL jednak jest tam potrzebne, a na weekend nie można niczego zostawiać otwartego. Zaraz zakładam nowe konto demo.To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Przecież na demie się zarabia, a na prawdziwym rachunku się traciŚwieżak44 pisze:UUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , ale poszło..Tak myślałem, że to nie są formacje spadkowe, ale żeby bez korekt tak rwali to muszą mieć jakiś powód. PS. Wyzerowałem konto do końca na tym DAX-ie. SL jednak jest tam potrzebne, a na weekend nie można niczego zostawiać otwartego. Zaraz zakładam nowe konto demo.

The only way is up
Z dwojga złego lepiej tą drogą...

Niestety, muszę przyznać Tobie racjęTsunamiPL pisze:Przecież na demie się zarabia, a na prawdziwym rachunku się traciŚwieżak44 pisze:UUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , ale poszło..Tak myślałem, że to nie są formacje spadkowe, ale żeby bez korekt tak rwali to muszą mieć jakiś powód. PS. Wyzerowałem konto do końca na tym DAX-ie. SL jednak jest tam potrzebne, a na weekend nie można niczego zostawiać otwartego. Zaraz zakładam nowe konto demo.