DayTrading: Czwartek 04.08.2016
Re: DayTrading: Czwartek 04.08.2016
Te ramiona sa za rozległe, w skutek czego ta formacja nie ma za dużej mocy w moim mniemaniu, nie przekłada się ona na emocje. Ale wszystko możliwe.
- fx-technik
- Fanatyk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
fx-technik pisze:
Na M15 a jeszcze lepiej M5 jak byś tą rozpiskę umieścił ?.
- fx-technik
- Fanatyk
To lokalnie grasz: -- Dodano: 04 sie 2016, 11:20 --kolbi123 pisze:fx-technik pisze:
Bo na danych amplituda może znacznie wzrosnąć i się zrobi 300 pips nagle.
Wtedy trzeba H4 patrzeć, a nie grać Fart-Style!
Ostatnio zmieniony 04 sie 2016, 11:22 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
cześć...
co do funtów, to nie ma co wróżyć, po 13tej będzie wiadomo ... dzisiaj właściciel wyznacza cenę za te jabłka, więc... od początku tygodnia raczej stagnacja i wyczekiwanie, a to już tuż, tuż...
co do funtów, to nie ma co wróżyć, po 13tej będzie wiadomo ... dzisiaj właściciel wyznacza cenę za te jabłka, więc... od początku tygodnia raczej stagnacja i wyczekiwanie, a to już tuż, tuż...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
fx-technik pisze:To lokalnie grasz: -- Dodano: 04 sie 2016, 11:20 --kolbi123 pisze:fx-technik pisze:
Bo na danych amplituda może znacznie wzrosnąć i się zrobi 300 pips nagle.
Wtedy trzeba H4 patrzeć, a nie grać Fart-Style!
Nie no na dane to sie nie nadaje obecnie do gry, chyba ze ktos jedzie bez stopa na slepo, ja jestem bardo ciekawy jak to wyjdzie z tej konsolidacji bo jakoś nie przemawia do mnie ze tak po prostu pójdzie.
Podażanie za ceną GBP/JPY
Lokalne wsparcie M5 leży na 134,69, wyższe zasieki to 134,90 i 135.04Właśnie trwa obrona wsparcia 134,69 przez byków
tylko dla aktywnych GJ graczy

Lokalne wsparcie M5 leży na 134,69, wyższe zasieki to 134,90 i 135.04Właśnie trwa obrona wsparcia 134,69 przez byków

tylko dla aktywnych GJ graczy

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
3 w 1, dla każdego coś miłego