Bo to było wsparcie lokalne z m5

Hymmmm.. jestem pod wrażeniem analizy, bo oprócz kierunku nawet pokazane są "zawirowania" ceny ... Hmmmm... chyba pozostanę przy konwencjonalnych metodach, ze prawa strona wykresu nie istniejeTsunamiPL pisze:Bo to było wsparcie lokalne z m5
Od jakiej sumy? Bo liczby ile zarobiles to akurat nic nie mowi. Strzelam ze demko skoro sie chwaliszAmbasador pisze:No to jedziemy: otworzone 0,4 lota na daxa - buy na dobrą lukę z rana lub dobry poranek.
Sierpień do dzisiaj - 7/7, +3 176,85 - otwarty sell na gbpusd oraz buy na dax.
Od 01.03.2016 = +50 479,70
2016 rok - + 30 914,52
Total - + 5 644,45
 a piniądz cisze lubi
 a piniądz cisze lubi  

Faktycznie bardzo lokalne.TsunamiPL pisze:Bo to było wsparcie lokalne z m5
 Trend MN - down, W1 - down, D1 - down, H4 - down - przyszli hurtownicy i posprzątali wszystkie lokalne wsparcia i detaliczne elki oparte na nadziejach jednym strzałem.
 Trend MN - down, W1 - down, D1 - down, H4 - down - przyszli hurtownicy i posprzątali wszystkie lokalne wsparcia i detaliczne elki oparte na nadziejach jednym strzałem. 
 Tak czy inaczej oni wszyscy pójdą na górę, bo amerykanie tam jeszcze nie dokończyli roboty, a wiadomo jakie to uparte bestie..
 Tak czy inaczej oni wszyscy pójdą na górę, bo amerykanie tam jeszcze nie dokończyli roboty, a wiadomo jakie to uparte bestie.. 
Im więcej kresek, tym większe prawdopodobieństwo, że się od którejś cena odbije i tym więcej razy się odbija im więcej kresek. Zamaluj sobie cały wykres poziomymi kreskami, to zobaczysz, że od każdej się odbija.Świeżak44 pisze:Niektórzy mówią, za dużo kresek.. Ale jak tu nie rysowac kresek, jak cena chodzi jak w zegarku od kreski do kreski.. Dołek, podbicie do tegłownego wsparcia z którego spadli, potem mała korekta i konsolka.. Wygląda jak kontynuacja scenariusza nr1. sprzed paru dni:
Scenariusz na jutro:
nr.1 .To teraz będą to chyba wywalac jutro z rana do góry, wszystkie te opory, przez zieloną bandę heja do góry
nr2. Będą szli pod linią zieloną
Spadku nie zakłądam, bo amerykanie wrócili właśnie do konsoli, z której wypadli. WIG20 3-podejście do ~1820. Chyba w końcu im się uda, nie??Tak czy inaczej oni wszyscy pójdą na górę, bo amerykanie tam jeszcze nie dokończyli roboty, a wiadomo jakie to uparte bestie..