a stąd, jestem stałym bywalcem tego blogupl-samurai pisze:Farciarz pisze:pamiętam cię gościupl-samurai pisze:Ulalala
Skąd?

z kupionym funtem pozostanie już tylko kolejka po nowy zasiłekmaserati pisze:EDEK i KABEl dokupione L, a niech stracę.

a stąd, jestem stałym bywalcem tego blogupl-samurai pisze:Farciarz pisze:pamiętam cię gościupl-samurai pisze:Ulalala
Skąd?
z kupionym funtem pozostanie już tylko kolejka po nowy zasiłekmaserati pisze:EDEK i KABEl dokupione L, a niech stracę.
Również (ED)- pod moje dzienne, tygodniowe i miesięczne wsparcie. - nie dam się wyleszczyć:)maserati pisze:EDEK i KABEl dokupione L, a niech stracę.
nie wiem jak euro, ale mój index funta pokazuje, że zanosi się na jego osłabienie, to ostatnie podrygi i maciek z klanukarnak pisze:Również (ED)- pod moje dzienne, tygodniowe i miesięczne wsparcie. - nie dam się wyleszczyć:)maserati pisze:EDEK i KABEl dokupione L, a niech stracę.
Chcą koniecznie wywalić eLkowiczów z pozycji, przed rozpoczęciem właściwego ruchu do góry, stąd trzeba się przed czymś takim zabezpieczyć.kolbi123 pisze:Na razie słabo coś, ten edek.