patrzysz na m5, włączasz jakieś wskaźniki do tego, czy tylko na suchym wykresieŚwieżak44 pisze:Trzeba poczekać, aż ubiją w tym miejscu, albo zejdą gdzieś niżej..

teraz widzę ten zjazd do 136,90, czy oby dobre okulary mam?
patrzysz na m5, włączasz jakieś wskaźniki do tego, czy tylko na suchym wykresieŚwieżak44 pisze:Trzeba poczekać, aż ubiją w tym miejscu, albo zejdą gdzieś niżej..
Nie absurd, tylko KONTEKST.karnak pisze:@fx-technik
No widzisz i tu narzucasz swoją nieobiektywną interpretację, że impuls spadkowy nie został zanegowany.
Bo akurat wybrałeś taki impuls, który Ci pasuje do Twojego widzenia rynku, a wybierz inny ten impuls spadkowy i wyjdzie, że jest zanegowany, bo powstała sekwencja HH HL.
Widzisz Dadas, jak brak precyzyjnych definicji rozkłada wszystko i nie mów mi, że Twój wybrany impuls spadkowy jest ważniejszy od mojego , który został zanegowany.
Jak to jest to samo widzimy, a różnie opisujemy. TO JEST WŁAŚNIE TEN ABSURD.
pamiętam cię gościupl-samurai pisze:Ulalala
Ale jaja z tego co piszesz.fx-technik pisze:Nie absurd, tylko KONTEKST.karnak pisze:@fx-technik
No widzisz i tu narzucasz swoją nieobiektywną interpretację, że impuls spadkowy nie został zanegowany.
Bo akurat wybrałeś taki impuls, który Ci pasuje do Twojego widzenia rynku, a wybierz inny ten impuls spadkowy i wyjdzie, że jest zanegowany, bo powstała sekwencja HH HL.
Widzisz Dadas, jak brak precyzyjnych definicji rozkłada wszystko i nie mów mi, że Twój wybrany impuls spadkowy jest ważniejszy od mojego , który został zanegowany.
Jak to jest to samo widzimy, a różnie opisujemy. TO JEST WŁAŚNIE TEN ABSURD.
Inaczej, RZĘDOWOŚĆ impulsów i korekt.
Na coś każdy trader potrzebuje się zdecydować, inaczej zginie.
Potrzeba znaleźć własną harmonię.
Własny złoty zestaw.
Farciarz pisze:pamiętam cię gościupl-samurai pisze:Ulalala