to drugieandrut pisze:Na edku jeszcze widzę taką opcję: szpila do 1.1150 i 800pipsów S, albo jak to ostatnio często bywało nic się nie wydarzy i konsoli ciąg dalszy.
DayTrading: Czwartek 21.07.2016
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Czwartek 21.07.2016
możecie mi powiedzieć jak to jest z rolowaniem daxa
jakie wartości za pozycję buy lub sell na pozycji 0.10
jakie wartości za pozycję buy lub sell na pozycji 0.10
Aktualizacja informacji dotyczących przedpołudniowego wywiadu radiowego z prezesem Banku Japonii Kuroda. Według nowych informacji wywiad został przeprowadzony w połowie czerwca, a zatem odniesienia dotyczące braku konieczności i prawnego zaplecza dla „helicopter money” nie muszą się dotyczyć bieżącego nastawienia prezesa.TsunamiPL pisze:Szef Banku Japonii Kuroda oświadczył, że nie ma potrzeby zrzucać pieniędzy z helikopterów.
Nie da kroplówki rynkom. Stąd pogroszenie nastrojów na giełdach i umocnienie jena.
Dobre jaja sobie robią

Nie ma jak czysty wykres i jedna kreska
Zgadza się. Na razie wycięli stop lossy longów na krosach jenowych.andrut pisze:Aktualizacja informacji dotyczących przedpołudniowego wywiadu radiowego z prezesem Banku Japonii Kuroda. Według nowych informacji wywiad został przeprowadzony w połowie czerwca, a zatem odniesienia dotyczące braku konieczności i prawnego zaplecza dla „helicopter money” nie muszą się dotyczyć bieżącego nastawienia prezesa.TsunamiPL pisze:Szef Banku Japonii Kuroda oświadczył, że nie ma potrzeby zrzucać pieniędzy z helikopterów.
Nie da kroplówki rynkom. Stąd pogroszenie nastrojów na giełdach i umocnienie jena.
Dobre jaja sobie robią
The only way is up
- moneymaker
- Gaduła
I niezłe jaja, a kto nie spodziewał się spodziewanego, to konto ma wyczyszczoneandrut pisze:Aktualizacja informacji dotyczących przedpołudniowego wywiadu radiowego z prezesem Banku Japonii Kuroda. Według nowych informacji wywiad został przeprowadzony w połowie czerwca, a zatem odniesienia dotyczące braku konieczności i prawnego zaplecza dla „helicopter money” nie muszą się dotyczyć bieżącego nastawienia prezesa.TsunamiPL pisze:Szef Banku Japonii Kuroda oświadczył, że nie ma potrzeby zrzucać pieniędzy z helikopterów.
Dobre jaja sobie robią

A trochę poważniej, strefy do przemyślenia pod L:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 lip 2016, 13:36 przez moneymaker, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk
ucichły Lki na eu 

ja minus 7 pips, a było +9Tomasz196407 pisze:ucichły Lki na eu

w ogóle ostatnio u mnie coś popsułem, bo jak laik gram

od soboty urlop, więc dystansu nabiorę : )
dzisiaj tylko piękny Maryjan może coś zdziałać w kwestii EUR ...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:ja minus 7 pips, a było +9Tomasz196407 pisze:ucichły Lki na eu.. eu nie ma sensu...
w ogóle ostatnio u mnie coś popsułem, bo jak laik gram...
od soboty urlop, więc dystansu nabiorę : )
dzisiaj tylko piękny Maryjan może coś zdziałać w kwestii EUR ...
Plus 9 na edku to prawie dzienny zakres

Jak nie wprowadzą ujemnych stóp procentowych to L są już "prawie" jak w domu 

The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
Chociaż, nie warto czasu marnować.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?