to drugieandrut pisze:Na edku jeszcze widzę taką opcję: szpila do 1.1150 i 800pipsów S, albo jak to ostatnio często bywało nic się nie wydarzy i konsoli ciąg dalszy.
DayTrading: Czwartek 21.07.2016
- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
Re: DayTrading: Czwartek 21.07.2016
możecie mi powiedzieć jak to jest z rolowaniem daxa
jakie wartości za pozycję buy lub sell na pozycji 0.10

jakie wartości za pozycję buy lub sell na pozycji 0.10
Aktualizacja informacji dotyczących przedpołudniowego wywiadu radiowego z prezesem Banku Japonii Kuroda. Według nowych informacji wywiad został przeprowadzony w połowie czerwca, a zatem odniesienia dotyczące braku konieczności i prawnego zaplecza dla „helicopter money” nie muszą się dotyczyć bieżącego nastawienia prezesa.TsunamiPL pisze:Szef Banku Japonii Kuroda oświadczył, że nie ma potrzeby zrzucać pieniędzy z helikopterów.
Nie da kroplówki rynkom. Stąd pogroszenie nastrojów na giełdach i umocnienie jena.
Dobre jaja sobie robią

Nie ma jak czysty wykres i jedna kreska
Zgadza się. Na razie wycięli stop lossy longów na krosach jenowych.andrut pisze:Aktualizacja informacji dotyczących przedpołudniowego wywiadu radiowego z prezesem Banku Japonii Kuroda. Według nowych informacji wywiad został przeprowadzony w połowie czerwca, a zatem odniesienia dotyczące braku konieczności i prawnego zaplecza dla „helicopter money” nie muszą się dotyczyć bieżącego nastawienia prezesa.TsunamiPL pisze:Szef Banku Japonii Kuroda oświadczył, że nie ma potrzeby zrzucać pieniędzy z helikopterów.
Nie da kroplówki rynkom. Stąd pogroszenie nastrojów na giełdach i umocnienie jena.
Dobre jaja sobie robią
The only way is up
						- moneymaker
- Gaduła 
I niezłe jaja, a kto nie spodziewał się spodziewanego, to konto ma wyczyszczoneandrut pisze:Aktualizacja informacji dotyczących przedpołudniowego wywiadu radiowego z prezesem Banku Japonii Kuroda. Według nowych informacji wywiad został przeprowadzony w połowie czerwca, a zatem odniesienia dotyczące braku konieczności i prawnego zaplecza dla „helicopter money” nie muszą się dotyczyć bieżącego nastawienia prezesa.TsunamiPL pisze:Szef Banku Japonii Kuroda oświadczył, że nie ma potrzeby zrzucać pieniędzy z helikopterów.
Dobre jaja sobie robią

A trochę poważniej, strefy do przemyślenia pod L:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Ostatnio zmieniony 21 lip 2016, 13:36 przez moneymaker, łącznie zmieniany 1 raz.

- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
ucichły Lki na eu 

ja minus 7 pips, a było +9Tomasz196407 pisze:ucichły Lki na eu
 .. eu nie ma sensu...
 .. eu nie ma sensu...w ogóle ostatnio u mnie coś popsułem, bo jak laik gram
 ...
 ...od soboty urlop, więc dystansu nabiorę : )
dzisiaj tylko piękny Maryjan może coś zdziałać w kwestii EUR ...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
						Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:ja minus 7 pips, a było +9Tomasz196407 pisze:ucichły Lki na eu.. eu nie ma sensu...
w ogóle ostatnio u mnie coś popsułem, bo jak laik gram...
od soboty urlop, więc dystansu nabiorę : )
dzisiaj tylko piękny Maryjan może coś zdziałać w kwestii EUR ...
Plus 9 na edku to prawie dzienny zakres

Jak nie wprowadzą ujemnych stóp procentowych to L są już "prawie" jak w domu  

The only way is up
						- fx-technik
- Fanatyk 
Że można, jak się ma sposób.
Chociaż, nie warto czasu marnować.

Chociaż, nie warto czasu marnować.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
						Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?