Edek?Rafal152 pisze:Tomasz196407 pisze:Rafał pisał rano o L na eu,!!
sami entuzjaści waluty euro
Weż ostatni raz go brałem . Złoto trzeba było brać jak pisałem a tu kasa zablokowana w tym czymś zwane edkie a rzuca nim jak po dobrej imprezie
Poszybuje, jak gołąbek wypuszczony z ręki.TsunamiPL pisze:Dzisiaj ten pan odpowie nam na pytanie. Czy Euro jest dalej power ?![]()
Fajnie, fajnie przed Dragim grać edka na więcej niż 20pisów to małe seppuku.Rafal152 pisze:Tomasz196407 pisze:Rafał pisał rano o L na eu,!!
Weż ostatni raz go brałem . Złoto trzeba było brać jak pisałem a tu kasa zablokowana w tym czymś zwane edkie a rzuca nim jak po dobrej imprezie
Rafał spokojnie ze złotem,Rafal152 pisze:Tomasz196407 pisze:Rafał pisał rano o L na eu,!!
Pewnie że na spokojnie . Ja już na dziś wystarczy uciekamTomasz196407 pisze:Rafał spokojnie ze złotem,Rafal152 pisze:Tomasz196407 pisze:Rafał pisał rano o L na eu,!!