przestań się mądrzyć, bo się znowu pod prąd ustawiasz, na edku już jest L, przestań przepytywać i robić błazenadę, bo się zaraz okaże, że pokazałeś kolejne kreski i znowu jak kula w płot, bo spadków nie bedziekolbi123 pisze:fx-technik pisze:Co to znaczy L na H1 ? w Twoim przekonaniu ?.karnak pisze:Ciekawe, czy dzisiaj na EDku pojawi się na godzinnym sygnał L, bo na dziennym biorąc pod uwagę mój wczorajszy wykres jesteśmy na mocnym wsparciu.
Gdy tylko pojawi się sygnał L - biorę worami.![]()
![]()
DayTrading: Środa 20.07.2016
Re: DayTrading: Środa 20.07.2016
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
ED 1h:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

Edek to juz czeka na jutro,widać jak byk nie naturale trzymanie ceny.
- fx-technik
- Fanatyk
Jak na ten moment, nie ma żadnego L.
Tak samo tutaj, nie ma żadnego L:
-- Dodano: 20 lip 2016, 18:42 --Tak samo tutaj, nie ma żadnego L:
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
fx-technik pisze:Jak na ten moment, nie ma żadnego L.-- Dodano: 20 lip 2016, 18:42 --
No L to nie, ale jutro to ja już S nie gram nawet gdyby była sytuacja jak z bajki.
oczywiście, że jest L i na jednym i na drugim, ja preferuję gj, bo się więcej rusza, jeżeli czegoś nie widzisz, nie znaczy to że tego nie ma, potrzeba sporo doświadczenia żeby to widzieć, a nie grać na wybicia jak amatorfx-technik pisze:Jak na ten moment, nie ma żadnego L.-- Dodano: 20 lip 2016, 18:42 --

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk
Na GJ L było dziś, owszem, jak ktoś rano brał. -- Dodano: 20 lip 2016, 19:27 --
Niestety, Farciarz, nie wiesz jak ja traduję, chociaż pisałem kiedyś o tym, lecz ty tego nie czytałeś, bo po co?Farciarz pisze:oczywiście, że jest L i na jednym i na drugim, ja preferuję gj, bo się więcej rusza, jeżeli czegoś nie widzisz, nie znaczy to że tego nie ma, potrzeba sporo doświadczenia żeby to widzieć, a nie grać na wybicia jak amatorfx-technik pisze:Jak na ten moment, nie ma żadnego L.-- Dodano: 20 lip 2016, 18:42 --
Tak samo tutaj, nie ma żadnego L:raz się uda wybije, a raz się nie uda, bo wybije i się cofnie. dokładnie wiem jak otwierasz pozycje i dlaczego rysujesz te kryski
Na chwilę obecną jest konsola. -- Dodano: 20 lip 2016, 19:28 --
A, na Edku nic za L nie przemawia.
Przeszli, retestowali, wziłęłem L- kolejne +640zł. Straty z rana odrobione.
Pewne wejścia sa najlepsze. Teraz znów mały opór, wiec zamknąłem i czekam.

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
To gratulacje!Świeżak44 pisze:Przeszli, retestowali, wziłęłem L- kolejne +640zł. Straty z rana odrobione.![]()
Pewne wejścia sa najlepsze.
Teraz znów mały opór, wiec zamknąłem i czekam.
Skoro znasz pewne wejścia, to rychło zostaniesz milionerem!
Ten retest na WTI H1, to właśnie dopiero jest w toku.
-- Dodano: 20 lip 2016, 20:58 --
Zwykły, prosty pomiar.