O mnie się nie martw!Rafal152 pisze: Farciarz odpuść bo stresujesz chłopa i podejmuje złe decyzje![]()
Żaden wpis nie jest w stanie wpłynąć na mój trading.
Realizuję swoje założenia, niezależnie co i kto napisze.
O mnie się nie martw!Rafal152 pisze: Farciarz odpuść bo stresujesz chłopa i podejmuje złe decyzje![]()
Popatrz na H1.Świeżak44 pisze:Dwa udane wejścia L na ropie i na razie odpuszczam, bo mają problem z tym poziomem.
Świeżak44 pisze:Dwa udane wejścia L na ropie i na razie odpuszczam, bo mają problem z tym poziomem.
Popatrz sobie na ten film, tam jest o sentymentach:kolbi123 pisze:moneymaker pisze:Kabel i edek wygląda tak, jakby czyścili L-kowiczów. Sentymenty z myfxbook-a pokazują, że już ponad 60% siedzi w longach.
Ale co to znczy 60% w L ? i co tak będa trzymali przez miesiac ?, przeciez raz ma się L raz S w zalezności gdzie jest cena.
Generalnie, to masz rację.moneymaker pisze:Popatrz sobie na ten film, tam jest o sentymentach:kolbi123 pisze:moneymaker pisze:Kabel i edek wygląda tak, jakby czyścili L-kowiczów. Sentymenty z myfxbook-a pokazują, że już ponad 60% siedzi w longach.
Ale co to znczy 60% w L ? i co tak będa trzymali przez miesiac ?, przeciez raz ma się L raz S w zalezności gdzie jest cena.
https://www.youtube.com/watch?v=tWs_2DaRkNU
Co do edka i kabla, wklejałem dziś projekcje; tak wiem, oponenci napiszą, że to jest życzeniowe. Każdy, kto zawiera transakcje oczekującą, czy nawet po danej cenie, powinien mieć jakiś plan, gdzie cena może pójść, jak nie, to równie dobrze można rzucać monetą.
OK. Najpierw niech przejdą tą linię 47.05 i zrobią na niej retest. Dopiero bym brał L.. Inaczej jest to kołowanie.fx-technik pisze:Popatrz na H1.Świeżak44 pisze:Dwa udane wejścia L na ropie i na razie odpuszczam, bo mają problem z tym poziomem.
Teraz dopiero po retescie i nowy wyższym dołku trzeba kupować.
O ile taki będzie scenariusz.
Ze te S ki na edku sa tak banalnie proste to chyba nikt ich nie gra ja oczywiście również. Ale to wystarczy brać u góry sprzedawac na dole wydaje sie podstawy tradingu a jednak nikt tych Sek nie bierze pytanie czemu ?.fx-technik pisze:
Co to znaczy L na H1 ? w Twoim przekonaniu ?.karnak pisze:Ciekawe, czy dzisiaj na EDku pojawi się na godzinnym sygnał L, bo na dziennym biorąc pod uwagę mój wczorajszy wykres jesteśmy na mocnym wsparciu.
Gdy tylko pojawi się sygnał L - biorę worami.![]()
![]()