-- Dodano: 15 lip 2016, 09:58 --
JEdnak trzeba było tam dać S, bo na SP500 mamy piękną chorągiewkę..
Niektórzy nie chcą gadać, bo nie respektują demo, coś w tym jest, ja bardzo krótko demowałem, ale od osób które poniosły klęskę słyszałem, że daje ono złudne nadzieje i dokonuje się przez to większej pierwszej wpłaty, pamietaj pierwszy raz jest wyjątkowy, mówię oczywiście o tym jak będziesz przetracał swój pierwszy depozytŚwieżak44 pisze: Nie wiem czy to juz scalping, czy jeszcze trading.
No może dla doświadczonych graczy to jest coś marnego, ale ja się jeszcze uczę..To jest tylko ćwiczenie techniki wejść. Nie przywiązuję do tego żadnej wagi. Powinienem od tego zacząć, bo ja mam główny problem to nieudane wejścia, nawet jak kierunek znam na 99%. Ćwiczenie czyni mistrza. Jak będę miał 100% udanych wejść na demo, to nie przełożę to na real??? Bez przesady..Farciarz pisze:Niektórzy nie chcą gadać, bo nie respektują demo, coś w tym jest, ja bardzo krótko demowałem, ale od osób które poniosły klęskę słyszałem, że daje ono złudne nadzieje i dokonuje się przez to większej pierwszej wpłaty, pamietaj pierwszy raz jest wyjątkowy, mówię oczywiście o tym jak będziesz przetracał swój pierwszy depozytŚwieżak44 pisze: Nie wiem czy to juz scalping, czy jeszcze trading.
Acha..jen-yy pisze:Tak tu zagladam i ......
Zgrabne i fachowe analizy Atlanticosa zostały zastąpione kolorowankami cierpiącego na forexowy adhd Świeżaka.
Ach. Życie nie znosi próżni.
Czyli cwiczysz się w "nie przywiazywaniu wagi".Świeżak44 pisze: Nie przywiązuję do tego żadnej wagi.