Farciarz pisze:w mojej opinii będzie tu można zagrać 2-3 fajne eski na gejku, bo oczywiście ruch nie będzie jednym spadkiem, tylko małe korekty się pojawia, kierunek 139,10 pozostanie, na gejku to koniec byka na moje
Farciarz pisze:w mojej opinii będzie tu można zagrać 2-3 fajne eski na gejku, bo oczywiście ruch nie będzie jednym spadkiem, tylko małe korekty się pojawia, kierunek 139,10 pozostanie, na gejku to koniec byka na moje
TRZYMAJ sie swojego i nikogo nie słuchaj
złoto
Tomasz grasz na złocie dziś ?
rozliczam klina ED!!, i ten ruch do góry, na wybicie jedynki 3 fala
KLINA ED dla jasnośći bo zaraz tu padnie humor i żarty
2h1 wystarczyły żeby 200pips zrobić, 142,02 zaliczone na moje to koniec fajerwerków i znowu korekta w dół
Właśnie teraz z 142, może być korekta to wcześnie wspomnianego poziomu 139, XX, ale za wcześnie aby o tym mówić jeszcze
edit [/quote]
czy Ty masz jakieś problemy emocjoalne??? napisałaam, gdzie wejde w L, nie dotarł tam, więc go olałam i otworzyłam l a eurcad. Też potrzebujesz dowodu?
masz screen zrobiony przed chwilą , otwarte po olaniu gj, ktory nie spełnil moich waruków wejscia w poz
Ps. zaczyasz mnie z lekka irytować
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jesteśmy teraz na DAX-ie w ciekawym miejscu. Cena jest uwięziona w klinie. Dosyć mocny opór od góry (10036), a jednocześnie linia wzrostu wypycha cenę. Jak to się skończy?
-- Dodano: 15 lip 2016, 09:21 --
Sytuacja na SP500 jest bardziej oczywista, bo to nie jest jakaś lokalna linia wzrostów tylko główna linia wzrostów.. Tak więc spodziewajmy się wybicia do góry!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeżak44 pisze:Jesteśmy teraz na DAX-ie w ciekawym miejscu. Cena jest uwięziona w klinie. Dosyć mocny opór od góry (10036), a jednocześnie linia wzrostu wypycha cenę. Jak to się skończy?
-- Dodano: 15 lip 2016, 09:21 --
Sytuacja na SP500 jest bardziej oczywista, bo to nie jest jakaś lokalna linia wzrostów tylko główna linia wzrostów.. Tak więc spodziewajmy się wybicia do góry!
kiedyś w ramach ćwiczeń robiono pompki i przysiady, dziś kupuje się waluty na FX, takie czasy
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.