Konto dla początkującego
Re: Konto dla początkującego
Fxpro robi duze problemyprofitujacym regularnie w postaci wlasnie requote i innych niespodzianek..a poza tym po przekroczeniu 50K $ problemy sie poteguja do tego stopnia ze sie odechciewa grac,z wyplatami sa ogromne problemy,male konto tam jest ok jak ktos sie upiera.
Re: Konto dla początkującego
Nie patrzyłbym w ogóle na to. Są na Cyprze ale też są na rynku od 2006 roku i swego czasu to oni wyznaczali trendy wśród brokerów. Chyba jako pierwsi lub jedni z pierwszych wprowadzili kwotowania do 5 miejsc po przecinku i nie zabraniali scalpingu. Mam tam konto realne od 2007 roku i nigdy nie było problemów z wypłatą, a zarobiłem tam niemałoasia90 pisze:raposo pisze:Arktik pisze: raposo
Jeśli ja miałbym wybrać brytyjskiego brokera z biurem w Londynie do tak małego depozytu to wybrałbym właśnie Admirala lub FxPro UK.
Na fx pro bym nie grała, za dużo opinii o tym, że nie da się zamknąć zyskującej pozycji. I są na Cyprze

Co do braku możliwości zamknięcia pozycji to obecnie ciężko mi w to uwierzyć, żeby to było umyślne działanie i prawdopodobnie coś konkretnego z tym się wiązało. Zresztą są osoby z Polski, które grają tam uwaga... po 50-100 lotów na jedną transakcję i w rozmowach nie skarżyli się na problemy z egzekucją, a wręcz przeciwnie.
Oczywiście nie wykluczam, że coś mogło nie zagrać idealnie i mógł wystąpić jakiś problem ale zacząłbym od szukania przyczyny gdzie indziej np. w infrastrukturze swojej/brokera. Jest ew. możliwość, że przy jakimś hardkorowym scalpingowym systemie lub strategii wykorzystującej pewne niedoskonałości broker się wkurzył i zwyczajnie tracił na takim traderze z uwagi na brak możliwości zabezpieczenia pozycji i wtedy zaczął coś kombinować ale w tym modelu z takimi praktykami spotkamy się wszędzie - czy to Cypr, Polska czy Szwajcaria. I nie ma na to rady.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu