DayTrading: Środa 13.07.2016
Re: DayTrading: Środa 13.07.2016
Kolbi przeszli przez 138 jak przez maślaną ścianę, kierunek 137, lecą tak ostre noże, że jak ktoś będzie to próbował kupić to mu poodcina wszystkie członki ciała, to samo tyczy sie edka i kabla, ale GBP/JPY to wisienka na torcie 

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Chorągiewka na DAX-ie.. Wyjdą pewnie górą..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Edek za duzo nie moze spaść bo art dzienny ma 30pip. Czyli to już po akcji teraz zacznie sie konsola do piątku.Farciarz pisze:Kolbi przeszli przez 138 jak przez maślaną ścianę, kierunek 137, lecą tak ostre noże, że jak ktoś będzie to próbował kupić to mu poodcina wszystkie członki ciała, to samo tyczy sie edka i kabla, ale GBP/JPY to wisienka na torcie
- fx-technik
- Fanatyk
Możliwa korekta do 9800.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
a gdzie tam jest chorągiewka?Świeżak44 pisze:Chorągiewka na DAX-ie.. Wyjdą pewnie górą..

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
I po co się prz....lasz? Nie denerwuj kolegi bo ci się zaraz zbierzejen-yy pisze:a gdzie tam jest chorągiewka?Świeżak44 pisze:Chorągiewka na DAX-ie.. Wyjdą pewnie górą..![]()
![]()

Cblondyn pisze:I po co się prz....lasz? Nie denerwuj kolegi bo ci się zaraz zbierzejen-yy pisze:a gdzie tam jest chorągiewka?Świeżak44 pisze:Chorągiewka na DAX-ie.. Wyjdą pewnie górą..![]()
![]()
. Jest i koniec
Nie no przepraszam. To było ostatni raz.
Bałem się tylko o swój wzrok. Wczoraj trochę ze szwagrem piłem i już się bałem że on przyniósł metylowy

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Popraw szybko etylem, to najlepsze antidotum. Tylko koniecznie duże ilości 

sie rozumie. Klina klinemZbychuM pisze:Popraw szybko etylem, to najlepsze antidotum. Tylko koniecznie duże ilości

Strasznie kręcą dzisiaj. Chyba będzie taki dzień jak przedwczoraj, bez wyraźnego ruchu.. Coś te wzrosty nie wypaliły dzisiaj. Może faktycznie będzie korekta teraz?
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.