Właśnie się nią pobawiłem. Jest OK, przejrzysta, działa szybko, buttony są dobrego rozmiaru (łatwo w nie kliknąć) i przemyślanie rozlokowane. Ale też nie jest to nic, co zrobiłoby na mnie mega wrażenie, bo np. niedoróbka w postaci braku możliwości wyświetlania na wykresie, gdzie została zawarta pozycja (lub chociaż jej poziom) to zdecydowanie wada. Można by się dalej czepiać na siłę ale nie jest źle - interfejs jest fajny ale brak jakichkolwiek innowacji. Tak czy inaczej, nie wyobrażam sobie na tym skutecznie handlować na codzień np. rezygnując z laptopafreemo pisze:Czy miałeś okazję przyjrzeć się aplikacji T212?raposo pisze: I oczywiście po weekendzie sprawdzę tę mobilną apkę T212.
Ciekaw jestem Twojej opinii. Pozdrawiam.
Zestawienie od Brokera a PIT-38 - jak sobie poradzić?
Re: Zestawienie od Brokera a PIT-38 - jak sobie poradzić?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Re: Zestawienie od Brokera a PIT-38 - jak sobie poradzić?
Dziękuję za opinię. Nie jest to aplikacja idealna, ale dla mnie najbardziej intuicyjna w obsłudze ponieważ jest przejrzysta. I to jest właśnie jej największa zaleta. Pozdrawiam!