opór miał być 1.1060 wczorajFarciarz pisze:lepsze wejście byłoby teraz na tym DAX na 78, nie powinno pokonać już znacznie, ale cena powinna się cofnąć, kwestia SL, jak się zna kierunek na danym TF, takie moje zdanie, że teraz korekta w dół, zobaczymy
DayTrading: Wtorek 12.07.2016
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 12.07.2016
to wejście na Dax to tę nie jest na dni, ja wchodzę w scisle określone układy w dwie strony, o edku i co było wczoraj, to było wczoraj, wskaźniki potrafią zmienić się w dwa różne kierunki w ciągu kilku godzin, a ty DT grasz na wczorajTomasz196407 pisze:opór miał być 1.1060 wczorajFarciarz pisze:lepsze wejście byłoby teraz na tym DAX na 78, nie powinno pokonać już znacznie, ale cena powinna się cofnąć, kwestia SL, jak się zna kierunek na danym TF, takie moje zdanie, że teraz korekta w dół, zobaczymy
jak pisałem rano po 7mej ja wtedy otwarłem kabla na L i właśnie go zamykam i będę szukał czegoś innego, to nie Elliot, tam można sobie fale wyznaczyć i chrapać, tylko w dłuższej perspektywie nic z tego nie wychodzi
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Jak od razu nie odbiło to teraz odbije?.. 10 000 wydaje się w zasięgu ręki i chcą to sięgnąć, a w kanale na SP500 zrobili konsolke na m1, tuż pod górną granicą i tak jadą.. Widać niechęć do spadania..Farciarz pisze:lepsze wejście byłoby teraz na tym DAX na 78, nie powinno pokonać już znacznie, ale cena powinna się cofnąć, kwestia SL, jak się zna kierunek na danym TF, takie moje zdanie, że teraz korekta w dół, zobaczymy
PS. Wykresy się nałożyły tak że nawet świeczki na m5 się nawet nakładają..
-- Dodano: 12 lip 2016, 11:55 --
W takich warunkach to naprawdę nie ma klimatu do spadków... Dywergencji nie ma, ropa wyrywa, WIG20 wyrywa, KGHM wyrywa.. Dolar grozi spadkiem..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
dobrze, ja żeś wlazł na demo w S to pisałem że urośnie, a jak teraz urosło i piszę że nawet te 78 da zarobić to piszesz że ma niechęć do spadania, zobaczymy czy masz 100% skuteczność w myleniu się, co znaczy, że coś jest w zasięgu, w zasięgu reki to może być piwo obok na stole.Świeżak44 pisze:Jak od razu nie odbiło to teraz odbije?.. 10 000 wydaje się w zasięgu ręki i chcą to sięgnąć, a w kanale na SP500 zrobili konsolke na m1, tuż pod górną granicą i tak jadą.. Widać niechęć do spadania..Farciarz pisze:lepsze wejście byłoby teraz na tym DAX na 78, nie powinno pokonać już znacznie, ale cena powinna się cofnąć, kwestia SL, jak się zna kierunek na danym TF, takie moje zdanie, że teraz korekta w dół, zobaczymy
PS. Wykresy się nałożyły tak że nawet świeczki na m5 się nawet nakładają..
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk

Fajnie tutaj się dzieje!
Niczego się nie uczycie!
"Moim zdaniem", "na pewno", "stoch pokazuje", "kto w USA będzie kupował", sami fachowcy!
A nikt nie widzi rzeczywistości.
Niczego się nie uczycie!
"Moim zdaniem", "na pewno", "stoch pokazuje", "kto w USA będzie kupował", sami fachowcy!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
spodziewasz się korekty na kablu czy po rostu zrealizowałeś zysk bo mam otwarta pozycje na s od wczoraj i nie wiem czy czekać na korekte żeby trochę zminimalizować stratę czy zamykac terazFarciarz pisze:to wejście na Dax to tę nie jest na dni, ja wchodzę w scisle określone układy w dwie strony, o edku i co było wczoraj, to było wczoraj, wskaźniki potrafią zmienić się w dwa różne kierunki w ciągu kilku godzin, a ty DT grasz na wczorajTomasz196407 pisze:opór miał być 1.1060 wczorajFarciarz pisze:lepsze wejście byłoby teraz na tym DAX na 78, nie powinno pokonać już znacznie, ale cena powinna się cofnąć, kwestia SL, jak się zna kierunek na danym TF, takie moje zdanie, że teraz korekta w dół, zobaczymy![]()
jak pisałem rano po 7mej ja wtedy otwarłem kabla na L i właśnie go zamykam i będę szukał czegoś innego, to nie Elliot, tam można sobie fale wyznaczyć i chrapać, tylko w dłuższej perspektywie nic z tego nie wychodzi
Ujek przebija ważny opór. Możliwe podejście pod 105-106
No teraz to już wszystko będzie "jasne"fx-technik pisze:Fajnie tutaj się dzieje!
Niczego się nie uczycie!
Będą się tak bujać w miejscu do 15.00 I tak duży ruch zrobili od rana.. Kto by się spodziewał, że zlikwiduja dywergencję??? 
Ostatnio zmieniony 12 lip 2016, 12:10 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

czy ci sie to podoba czy nie, każdy bez wyjatku nawet elliotowiec bedzie tu wrzucał swoje kreski,Farciarz pisze:to wejście na Dax to tę nie jest na dni, ja wchodzę w scisle określone układy w dwie strony, o edku i co było wczoraj, to było wczoraj, wskaźniki potrafią zmienić się w dwa różne kierunki w ciągu kilku godzin, a ty DT grasz na wczorajTomasz196407 pisze:opór miał być 1.1060 wczorajFarciarz pisze:lepsze wejście byłoby teraz na tym DAX na 78, nie powinno pokonać już znacznie, ale cena powinna się cofnąć, kwestia SL, jak się zna kierunek na danym TF, takie moje zdanie, że teraz korekta w dół, zobaczymy![]()
madrzyc sie o pozycjach juz tu niejeden tu robi , Ale po czasie,!!
nie krytykuje żadnej tu metody, twojej też nie, możesz wrzucać, tyle mnie to obchodzi co śnieg zesłoroczny,
to tyle