Dla mnie to wielka różnica czy cena na oporze czy wsparciu. Ale każdy ma swoje priorytetykolbi123 pisze:Co za różnica czy to wsparcie czy opór, coś w tym jest ze najważniejsze jest mieć racje reszta mniej istotna, miejsce jak każde inne.

Dla mnie to wielka różnica czy cena na oporze czy wsparciu. Ale każdy ma swoje priorytetykolbi123 pisze:Co za różnica czy to wsparcie czy opór, coś w tym jest ze najważniejsze jest mieć racje reszta mniej istotna, miejsce jak każde inne.
Chciałem coś napisać, ale mam na liczniku 2 ostrzeżenia, to by mnie już admin zbanował na jakiś czas.jkar pisze:jak niewiele...Świeżak44 pisze:No już jestem.. Awarie miałem w robocie, 4 godziny nie mogłem się oderwać, ale chyba niewiele straciłem.. DAX chce się piąć w górę, dywergencja spadkowa gdzieś zniknęła. Idą równo..
jeden taki zaczął kreślic opory na wzrostach ( dokładnie tak jak to zrobiłeś) - mimo, że wczoraj w niewybrednych słowach Ci to wypominał...
To są linie z matrixu, z których 2-wie udało się dopasować.(+/- dobierając rozwartosc cyrkla - tego na dole)fx-technik pisze:Chciałem coś napisać, ale mam na liczniku 2 ostrzeżenia, to by mnie już admin zbanował na jakiś czas.jkar pisze:jak niewiele...Świeżak44 pisze:No już jestem.. Awarie miałem w robocie, 4 godziny nie mogłem się oderwać, ale chyba niewiele straciłem.. DAX chce się piąć w górę, dywergencja spadkowa gdzieś zniknęła. Idą równo..
jeden taki zaczął kreślic opory na wzrostach ( dokładnie tak jak to zrobiłeś) - mimo, że wczoraj w niewybrednych słowach Ci to wypominał...
To są wsparcia: Każde wsparcie było wcześniej oporem.
Coś nowego. A co się stało z DSWS? Popsół sięfx-technik pisze: To są wsparcia:Każde wsparcie było wcześniej oporem.