DayTrading: Poniedziałek 11.07.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 11.07.2016
Hej. Myślicie że na obecnym poziomie jest sens ładować się w funta powoli? Mówię o parze gbp/pln a nie gbp/usd.
Ostatnio zmieniony 11 lip 2016, 11:22 przez Asset, łącznie zmieniany 1 raz.
Na oporze. Cała strefa szerokiego oporu.
https://www.mql5.com/en/charts/5437731/ ... rokers-dom
Nie dajej jak wczoraj pouczałes Swiezaka ze w trendzie wzrostowym wykresłamy wsparcia nie opory.fx-technik pisze:Ostatni opór był tu:Wy jesteście strasznie mądrzy i wiecie lepiej co rynek zrobi.
Ja wam tylko pokazuję fakty.
Schizofrenia?
Jak byś zapomniał - Twój własny post : http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p823408
Ostatnio zmieniony 11 lip 2016, 11:26 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Moze iść i iść, ale kto to wie.pik pisze:Znajdźcie mi człowieka, który teraz będzie kupował akcje w Stanach, to uwierzę w te wzrosty. Jedyna opcja to wstrzymać się, albo S. Nawet jeżeli pójdą w górę, to potencjał wzrostu jest bardzo mały. Było już kilka podejść, które miały znacznie większe szanse powodzenia, a skończyły się źle dla grających na wzrosty. Moim zdaniem będą się dalej trzymać kanału 1860-2140.
- fx-technik
- Fanatyk
U mnie najwyższa cena w historii jest 2137.2.Cblondyn pisze:Na oporze. Cała strefa szerokiego oporu.
Dzisiaj najwyższa cena jest 2138.7.
Możesz sobie życzyć co chcesz.
A rynek jest obecnie na wsparciu.
-- Dodano: 11 lip 2016, 11:25 --
Przebity opór staje się wsparciem.jkar pisze:Nie dajej jak wczoraj pouczałes Swiezaka ze w trendzie wzrostowym wykresłamy wsparcia nie opory.fx-technik pisze:Ostatni opór był tu:Wy jesteście strasznie mądrzy i wiecie lepiej co rynek zrobi.
Schizofrenia?
Zaćmienie umysłu?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
fx-technik pisze:U mnie najwyższa cena w historii jest 2137.2.Cblondyn pisze:Na oporze. Cała strefa szerokiego oporu.
Dzisiaj najwyższa cena jest 2138.7.
Możesz sobie życzyć co chcesz.
A rynek jest obecnie na wsparciu.
-- Dodano: 11 lip 2016, 11:25 --
Przebity opór staje się wsparciem.jkar pisze:Nie dajej jak wczoraj pouczałes Swiezaka ze w trendzie wzrostowym wykresłamy wsparcia nie opory.fx-technik pisze:Ostatni opór był tu:Wy jesteście strasznie mądrzy i wiecie lepiej co rynek zrobi.
Schizofrenia?
Zaćmienie umysłu?
Wij się ... wij ...

Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
- fx-technik
- Fanatyk
Już się przestań kompromitować, bo ludzie się z ciebie śmieją!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Od kiedy jestem na tym forum większość mówi o mega zwale na S&P ( Nowy 123 był najlepszy ) i gdzie jesteśmy ?
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
Co za różnica czy to wsparcie czy opór, coś w tym jest ze najważniejsze jest mieć racje reszta mniej istotna, miejsce jak każde inne.
Biorąc pod uwagę tylko wykresy, to może i tak, ale realnie patrząc ktoś musi teraz kupić akcje z nadzieją, że sprzeda je z 5-10% zyskiem. Ludzie poczekają aż spadnie i wtedy odkupią, a fundusze nie będą pakować miliardów na szczytach. Też nastawią się na odsprzedanie tego, co już mają.kolbi123 pisze:Moze iść i iść, ale kto to wie.pik pisze:Znajdźcie mi człowieka, który teraz będzie kupował akcje w Stanach, to uwierzę w te wzrosty. Jedyna opcja to wstrzymać się, albo S. Nawet jeżeli pójdą w górę, to potencjał wzrostu jest bardzo mały. Było już kilka podejść, które miały znacznie większe szanse powodzenia, a skończyły się źle dla grających na wzrosty. Moim zdaniem będą się dalej trzymać kanału 1860-2140.
Swoją drogą tylko Amerykanie są na szczytach, więc jak już ktoś wierzy we wzrosty, to grałbym na innych giełdach, które w razie hossy mają znacznie większy potencjał wzrostu, choć jak mówię, gra pod wzrosty jest teraz dla wielkich optymistów.