bfx pisze:
Pozdrawiam i z mojej strony w twoją stronę bez odbioru.

Żartowałem. Jedziemy dalej.
as28 sorry za bałagan.
Cblondyn- wielkoduszny nauczycielu. Nikt nie będzie Cie słuchał, jeśli będziesz się wyśmiewał zanim cokolwiek zrozumie. Niezależnie od tego czy masz racje.
Cblondyn pisze:
To mam rozumieć, że skoro nie utworzyłem osobnego tematu wszystko co tu napisałem jest nieprawdą

.
Nie napisałem tak.
Nie jest prawdą, że powodem dla którego tu piszesz jest chęć pomagania innym, tylko obrona tego w co wierzysz. Tak napisałem.
Zapewniam że jak ktoś będzie pisał o istnieniu UFO, misia Yogi i ich wpływu na forex to też zareaguje

.
Czy jeśli faktycznie masz coś wartościowego do przekazania, lepiej to przedstawić w osobnym, przeznaczonym do tego temacie, czy miedzy opowieściami o UFO?
MANIPULACJA OD STRONY PSYCHOLOGICZNEJ
Ten rodzaj manipulacji stoi przed tą którą widać na wykresach.
Jeśli nie zrozumiecie manipulacji psychologicznej nie zobaczycie tej na wykresach.
Lisek jest sprytny. Zalał internet tysiącami rożnych teorii na temat funkcjonowania forex. A tylko jedna jest prawdziwa. Bo prawda może być tylko jedna.
Zobaczcie.
Piszemy tutaj o akumulacji itp. i wiemy że mamy racje. Przychodzi Cblondyn pisze coś innego i też wie, że ma racje.
Kto z nas się myli?
W sumie nie ważne.
Wiecie co musicie zrobić?
Nie wierzcie w to co ja pisze.

Ale tak samo nie wierzcie w to co pisze Cblondyn. Sprawdźcie jedno i drugie, oraz wszystko inne co natraficie.
Na pierwszych stronach tego tematu macie masę wiadomości na temat naszej teorii. Poświećcie trochę czasu i szukajcie tego o czym mówimy na wykresach. Powodzenia
Następnie albo wcześniej. Zbierzcie lekcje których udziela wam wielkoduszny nauczyciel Cblondyn. Złóżcie to jakoś w cołośc(przydatny będzie super glue, klej do płytek, taśma dwustronna i może gumki recepturki. Sorry nie mogłem się powstrzymac) i poszukajcie tego na wykresach.