DayTrading: Środa 06.07.2016
Re: DayTrading: Środa 06.07.2016
mówią, że pracują nad przywróceniem wszystkiego do poziomu sprzed awarii
zobaczcie ile dzisiaj można było na jednym mikrolocie zarobić
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Raczej wątpliwe bo na tym poziomie pewnie nie ma żadnego zlecenia na sell. Bo i skąd? A broker to po tej cenie na pewno nie zamknieBemowo1 pisze:zobaczcie ile dzisiaj można było na jednym mikrolocie zarobić

wiem, że to błąd. Ale jak ktoś realnie miał takie zlecenie, to co wtedy?Cblondyn pisze:Raczej wątpliwe bo na tym poziomie pewnie nie ma żadnego zlecenia na sell. Bo i skąd? A broker to po tej cenie na pewno nie zamknieBemowo1 pisze:zobaczcie ile dzisiaj można było na jednym mikrolocie zarobić
Jak ktoś miał S to depo nie ma i pewnie jeszcze dług. Spread tez pewnie się rozjechał. Miałem u nich podobną sytuacje na SP500 gdzie cena skoczyła na 100 000. A ja miałem małą S. Miałem dług ponad milion. W przypadku L pewnie anulują bo mają podstawy. A jak się ktoś nie upomni to broker pewnie skorzystaBemowo1 pisze:wiem, że to błąd. Ale jak ktoś realnie miał takie zlecenie, to co wtedy?Cblondyn pisze:Raczej wątpliwe bo na tym poziomie pewnie nie ma żadnego zlecenia na sell. Bo i skąd? A broker to po tej cenie na pewno nie zamknieBemowo1 pisze:zobaczcie ile dzisiaj można było na jednym mikrolocie zarobić

- fx-technik
- Fanatyk
Co za bzdury!!!Cblondyn pisze: Jak ktoś miał S to depo nie ma i pewnie jeszcze dług. Spread tez pewnie się rozjechał. ...
W przypadku L pewnie anulują bo mają podstawy.
A jak się ktoś nie upomni to broker pewnie skorzysta

Broker przywróci stan sprzed awarii.
Ostatnio zmieniony 06 lip 2016, 15:37 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
A co konkretnie? To, że miałem dług? hehe.fx-technik pisze:Co za bzdury!!!Cblondyn pisze: Jak ktoś miał S to depo nie ma i pewnie jeszcze dług. Spread tez pewnie się rozjechał. Miałem u nich podobną sytuacje na SP500 gdzie cena skoczyła na 100 000. A ja miałem małą S. Miałem dług ponad milion. W przypadku L pewnie anulują bo mają podstawy. A jak się ktoś nie upomni to broker pewnie skorzysta
LLLL zamknieta teraz juz SSSSSSdoktorek pisze:NO i mamy 1,1040 i teraz LLLL na krotko z ST
-
- Fanatyk
Darek zobacz złoto "po Twojemu"fx-technik pisze:Co za bzdury!!!Cblondyn pisze: Jak ktoś miał S to depo nie ma i pewnie jeszcze dług. Spread tez pewnie się rozjechał. ...
W przypadku L pewnie anulują bo mają podstawy.
A jak się ktoś nie upomni to broker pewnie skorzysta
Broker przywróci stan sprzed awarii.
wydaje sie byc bardzo sygnałowo

eu
możliwe koniec 5 na 1.10
Moje zdanie